Home » Jose Mourinho smeller til en annen reporter mens den piggete Special One stønner «du er ikke smart i det hele tatt»

Jose Mourinho smeller til en annen reporter mens den piggete Special One stønner «du er ikke smart i det hele tatt»

by Ashley Olsen

Spiky Jose Mourinho slår ut mot EN ANNEN reporter mens han stønner «du er ikke smart i det hele tatt» bare dager etter at sint Roma-sjef utfordret norske Jan Age Fjortoft

  • Jose Mourinho traff en annen reporter før Roma-oppgjøret med Venezia
  • The Special One sa til den italienske journalisten Marco Juric «du er ikke smart i det hele tatt»
  • Juric spurte ham om han ønsket at han kunne endre noe med Roma-situasjonen hans
  • Den ikoniske portugisiske manageren forlot umiddelbart møtet med pressen
  • Mourinho traff Jan Age Fjortoft midtuke etter uavgjort 2-2 med Bodo/GlimtJose Mourinho tok sikte på en annen journalist i et intervju som Roma-manager, og kalte en journalist «ikke smart» da han ble spurt om hans tid i klubben.

Den ikoniske portugisiske treneren har vært hans vanlige kontroversielle jeg i den italienske hovedstaden, og de første seks månedene på Stadio Olimpico har sett ham markere seg på sidelinjen i feiringen, offentlig kritisere kantspillerne og håne rivaliserende supportere.

Mourinho kranglet med den norske journalisten Jan Age Fjortoft etter Romas Europa League-trekning hjemme mot Bodo/Glimt torsdag kveld og hadde en ny feide med den italienske journalisten Maro Juric i forkant av søndagens tur til Venezia.

Jose Mourinho fordømte en annen journalist under en pressebriefing i forkant av Romas tur til Venezia

The Special One fortalte reporter Marco Juric (over)

The Special One sa til reporter Marco Juric (over) «du er ikke smart i det hele tatt» i pressen

Juric, som jobber for Sky Sports Italia, nettstedet til Gianluca Di Marzio og Radio Sport, spurte Special One: «Det har gått seks måneder siden du signerte for Roma, ville du endre alt du gjorde når det gjelder valg, uttalelser, forespørsler eller noe du har gjort?

En strittende Mourinho svarte: «Du er her på stort sett alle pressekonferanser, men enten er du veldig smart og du vil at folk skal tro at du ikke er det, eller så er du ikke smart i det hele tatt. vil tro at du er smart, men du elsker å gjøre det du gjør.

Den portugisiske treneren reiste seg deretter for å forlate pressekonferansen, og avsluttet møtet med pressen på en bitter tone.

Mourinhos siste utbrudd kom bare noen dager etter ranet hans etter Bodo/Glimt-trekningen, som så den portugisiske manageren rasende over at laget hans ikke fikk to straffer i Stadio Olimpico-oppgjøret.

Mourinhos Roma er i dårlig form med seier på sine seks siste kamper i alle konkurranser

Mourinhos Roma er i dårlig form med seier på sine seks siste kamper i alle konkurranser

58-åringen snakket med den tidligere Swindon- og Middlesbrough-stjernen Fjortoft etter det europeiske sammenstøtet og var ganske kresen med reporteren om svarene hans.

«Se, dommeren må forklare, men de snakker ikke,» sa Mourinho da han ble bedt om å forklare følelsene sine rundt kampen.

Og da Mourinho ble spurt om hva dommeren hadde gjort galt, svarte han: «Så du kampen?»

«Ja, selvfølgelig,» svarte Fjortoft, «men jeg vil ha det fra deg. Hva så du fra ditt ståsted?

Denne uken kolliderte Mourinho med en journalist da han ble spurt om Romas Bodo/Glimt-trekning

Denne uken kolliderte Mourinho med en journalist da han ble spurt om Romas Bodo/Glimt-trekning

Mourinho fortsatte å utsette intervjuet til reporteren, men Fjortoft insisterte: «Jeg vil høre fra Roma-treneren».

The Special One har slitt med å komme i form med Roma, og Giallorossi har kun vunnet én på sine siste seks kamper under Mourinho.

Den formen etterlater Roma på femteplass på vei inn i søndagens oppgjør mot ørekytene Venezia, selv om de kan ta tilbake en plass blant de fire beste hvis de samler tre poeng.

Mourinhos menn, i mellomtiden, okkuperer andreplassen i Europa League Conference-gruppen med syv poeng, ett foran Zorya Luhansk på tredjeplass og ett bak Bodo/Glimt, som det italienske laget tapte 6-1 i kampen, annen kamp forrige måned.

Reklame

Related Videos

Leave a Comment