Home » Jonathan Van Ness har ikke snakket med Dax Shepard siden podcasten fikk ham til å gråte

Jonathan Van Ness har ikke snakket med Dax Shepard siden podcasten fikk ham til å gråte

by Liv Ullmann

Merkelig øyeJonathan Van Ness avslørte at han ikke har snakket med Dax Shepard siden de to kom i heftig krangel om transpersoners rettigheter.

Den ikke-binære kjendisfrisøren, 36, som bruker de/dem pronomen, dukket opp på skuespillerens og komikerens show Lenestolekspert podcast i september.

Under intervjuet tok Van Ness problemer med Shepard, 48,s merkevarebygging New York Times en «venstreorientert» avis. Van Ness er uenig, og hevder at han publiserer «anti-trans» innhold.

Mens Shepard sa at han «ikke hadde noen intensjon» om å starte en debatt eller opprøre Van Ness, brøt TV-personligheten sammen i tårer.

Nå, måneder etter deres lidenskapelige samtale, har Van Ness gitt en oppdatering om forholdet deres.

«Jeg synes Dax og jeg er gode,» sa Van Ness i en nylig episode av Ikke tynn, men ikke feit podcast ledet av Amanda Hirsch. De innrømmet at de «ikke hadde snakket med ham siden».

Van Ness sa videre at Shepards podcast-episode var «tungt redigert.» «Jeg hadde en følelse av at det kom til å bli redigert, jeg skulle bare ønske jeg kunne hatt en transkripsjon eller hatt en ide om hva redigeringen kom til å bli,» sa de.

De berømmet Shepard for hans «mot» ved å gi ut episoden før de sa at den originale versjonen «var verre» enn den publiserte.

«Hvis det var en mer nøyaktig redigering, tror jeg du ville forstå hvorfor jeg gråt,» sa Van Ness.

Den uavhengige har kontaktet Shepards representant for kommentar.

Det som begynte som en jovial og letthjertet samtale mellom Van Ness og Shephard i september tok en vending da Shepard tok opp temaet transatleter som konkurrerer i OL, samt transungdom som gikk over mens de var mindreårige.

Han hevdet at det å være «kritisk» eller «stille spørsmål ved» transrettigheter gjorde personen til en «fiende», som Van Ness spøkte med at det hørtes ut som om de «snakket med faren min.»

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Amazon Prime-logoen

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

«Jeg kaller deg ikke transfobisk. Du kan ikke være transfobisk og fortsette å ha tanker som støtter transfobisk kvinnehat og transfobiske ideologier og tro,» la Van Ness til.

Shepard, som han er gift med Det gode stedet stjernen Kristen Bell, 43, beroliget Van Ness og sa: «Jeg elsker deg. Jeg tror du er hysterisk og talentfull, og jeg elsker at du er en aktivist.»

«Jeg kunne bare gråte fordi jeg er så lei av å måtte kjempe for små barn fordi de bare vil bli inkludert,» svarte Van Ness følelsesmessig da de brøt sammen.

De sa at de var på vakt mot «tilfeldige spørsmål» om transrettigheter på grunn av deres innvirkning på «helsetjenester» eller «kjønnsbasert vold».

«Det er en veldig vanskelig tid akkurat nå,» forklarte Van Ness, og la til at dette er grunnen til at samtalen har vært så «trigger city.»

Related Videos

Leave a Comment