Home » Jets rekrutterer norsk internasjonal kantspiller

Jets rekrutterer norsk internasjonal kantspiller

by Russell Crowe

Newcastle har sikret signeringen av den internasjonale vingen Marie Markussen for den kommende A-League-sesongen for kvinner.

24-åringen, valgt ut tre ganger av Norwegian, flyr til Australia de neste dagene i storfangst for Jets.

Markussen kommer også på god fot, etter å ha hjulpet Valerenga med å vinne Norgescupen for kvinner i helgen med en 2-1-seier over Sandviken der hun scoret åpningen i det 13. minutt.

«Hun er dynamisk, liker å true forsvar med tempoet, har en følelse av hensikt, en stor evne til å assistere og er en hard konkurrent,» sa Jets-trener Ash Wilson.

«Marie har hatt suksess i de nasjonale junior- og seniortroppene i Norge, spilt i toppligaer i Tyskland og Norge og kommer til oss med UEFA Champions League-erfaring og cupsuksess med sin nåværende tropp i Valerenga.»

Markussen er ikke det eneste utenlandske oppkjøpet for ligaen, Canberra United kunngjorde tirsdag at de har signert Ally Haran og Chelsee Washington fra American National Women’s Football League Orlando Pride.

Haran, en 25 år gammel forsvarsspiller, har signert med Canberra på en permanent kontrakt mens den 23 år gamle Washington-midtbanespilleren er på lån.

Begge spillerne var tilgjengelige etter at Pride-sesongen ble avsluttet i NWSL med et 1-0-tap mot Chicago Red Stars denne helgen.

Paret kommer til Australia i slutten av uken før de begynner å trene med United-troppen på mandag.

Related Videos

Leave a Comment