Home » «Jeg hater journalister!» sier den norske stjernen Tandrevold etter et sinneanfall

«Jeg hater journalister!» sier den norske stjernen Tandrevold etter et sinneanfall

by Ashley Olsen

Skiskytterstjerne forklarer hatvideo

Viessmann og Laura Dahlmeier – Smart vinner

På skiskyting-VM i Oberhof fanget Ingrid Landmark Tandrevold blikket med en rørende video. Med litt avstand forklarer hun de harde ordene sine.

«Jeg hater journalister!»

Ingrid Landmark Tandrevold valgte disse harde ordene mens hun holdt i februar skiskyting-WM i Oberhof i vloggen sin. Hun ga ut denne videoen etter den skuffende kvinnestafetten.

Den norske kvartetten Karoline Offigstad Knotten, Ida Lien, Marte Olsbu Röiseland og dit Tandrevold kom inn i konkurransen som medaljekandidater og avsluttet løpet på en skuffende tone. sjette rang.

Ingrid Landmark Tandrevold raste i vloggen sin etter kvinnestafetten i skiskyting-VM i Oberhof

Skiskytterstjernen knurrer etter en mørk dag

Spesielt Tandrevold på andreplass hadde en mørk dag. Etter hans tre straffeomganger var drømmen om en VM-medalje over allerede etter den andre testen.

26-åringen var derfor i dårlig humør denne dagen.

De stadige spørsmålene fra journalister etter løpet om hva som feilet henne gjorde ikke humøret bedre. «Henne (Journalister, red.anm.) du er virkelig venner når ting går bra – og du er helt forferdelig når ting går dårlig.»

Tandrevold: «Nei, jeg hater deg ikke!»

Med litt etterpåklokskap kvalifiserte hun imidlertid denne påstanden.

«Nei, jeg hater deg ikke,» sa hun i et intervju med norsk allmennkringkaster NRK og legger til: «Jeg ville bare vise hvordan det føles i et øyeblikk som dette når du legger så mye i det.»

Hun er heller ikke uvillig til kritiske spørsmål, som hun påpekte: «Du må stille kritiske spørsmål hvis du ikke presterer, men noen ganger glemmer du for fort hva som gikk bra.»

Derfor vil nordmannen, som er på VM, ha en hver Gull og sølvmedalje kan vinne, la følgerne hennes delta i hennes emosjonelle verden gjennom vloggen hennes i fremtiden.

Hun får oppmuntring fra den norske sportssjefen Per Arne Botan.

Selv om han ikke hadde sett denne videoen, var Tandrevold en «veldig emosjonell person, på godt og vondt». Derfor er det viktig for dem å vise følelsene sine.

Related Videos

Leave a Comment