Home » Jannik Sinner går inn i topp 10 og rykker nærmere ATP Finals plass

Jannik Sinner går inn i topp 10 og rykker nærmere ATP Finals plass

by Russell Crowe

Italias Jannik Sinner brøt seg inn i topp 10 for menn og nådde karrieren niende på mandag, mens han tok et stort skritt mot å kvalifisere seg til den sesongavsluttede ATP-finalen i Torino ved å klatre til åttende og siste plass.

Sesongavslutningen av ATP-finalene på herrekretsen spilles mellom de åtte beste singelspillerne og doublelagene og avholdes fra 14. til 21. november.

Verdens nummer én Novak Djokovic, US Open-mester Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrey Rublev og Matteo Berrettini kvalifiserte seg til arrangementet med to plasser som ennå ikke er bekreftet.

I en kamp mellom to spillere som leter etter en plass i Torino, slo Sinner Norges Casper Ruud for å nå semifinalen i Erste Bank Open forrige uke, noe som hjalp ham å ta polakken Hubert Hurkacz og Rafa Nadal på stillingen.

Italieneren, som vant fire titler i 2021, ledet 6-3, 5-2 i semifinalen mot Frances Tiafoe, men amerikaneren samlet seg for å slå ham og reservere en plass i finalen mot Tysklands Alexander Zverev.

Ruud forblir på syvende plass med Hubert på 10. plass, og alle tre spillerne vil være i aksjon på denne ukens ATP 1000-arrangement i Paris.

Nadal ligger på niende plass, men har allerede avsluttet sesongen med en skade.

Related Videos

Leave a Comment