Home » Jäger og Paul kuttet på PGA Championship – Golf News

Jäger og Paul kuttet på PGA Championship – Golf News

by Ashley Olsen

Rochester (dpa) – De to tyske golfproffene Stephan Jger og Yannik Paul overlevde PGA Championship Cup og er der fortsatt denne helgen.

Etter sin svake runde på 76 i starten spilte Paul en meget god runde på 69 og hoppet 55 plasser til en delt 59. plass. Bare ti proffer var bedre enn Mannheimers på dag to på Oak Hill Country Club i Rochester. Jäger forbedret seg etter sine 72 skudd i første runde og klatret til en uavgjort 30. etter runde 70.

Paul samler verdifulle poeng

Scottie Scheffler (USA), Corey Conners (Canada) og Viktor Hovland (Norge) deler ledelsen. Alle tre er fem under par. Scheffler og Conners hadde en runde på 68, Hovland avsluttet etter 67 slag. Bryson DeChambeau rykket tilbake til nummer fire med sine 71 skudd.

Cupen er også viktig for Paul med tanke på Ryder Cup. Med et godt resultat samler han verdifulle poeng for en plass i det europeiske laget. I løpet av de siste månedene har den innfødte fra Frankfurt blitt en seriøs utfordrer med noen flotte resultater på DP World Tour. For de to første rundene slo han seg sammen med Ryder Cup-kaptein Luke Donald, som startet med en 72-runde, men bommet på kuttet etter 75 skudd i andre runde.

Tiger Woods er ute

Martin Kaymer kansellerte avreisen til arrangementet på 15 millioner dollar etter råd fra legen sin. 38-åringen fra Mettmann, som vant sin første av to store titler ved PGA-mesterskapet i 2010, sliter fortsatt med en håndleddsskade.

Superstjernen Tiger Woods er også fraværende fra Oak Hill Country Club. Den 47 år gamle Californianeren er i ferd med å komme seg etter operasjon i høyre fot. Den 15 ganger store mesteren måtte trekke seg fra US Masters i midten av april på grunn av skade. Det er foreløpig ikke kjent når han kommer tilbake til golfen. Woods brakk høyre bein flere ganger i en alvorlig bilulykke i februar 2021. Siden den gang har publikumsfavoritten spilt svært få turneringer på USA-turneen.

dpa-infocom, dpa:230520-99-757227/3

Related Videos

Leave a Comment