Home » Isabella Palmgren, administrerende direktør og grunnlegger av Mimbly vinner Postcode Lotteries Green Challenge 2021!

Isabella Palmgren, administrerende direktør og grunnlegger av Mimbly vinner Postcode Lotteries Green Challenge 2021!

by Russell Crowe

………………………………………………………. ……………………….


GU Ventures formidler nyheter og informasjon om selskapet, dets selskaper og selskapene til alumni:

………………………………………………………. ……………………….

Postcode Lotteries Green Challenge har kåret Isabella Palmgren, administrerende direktør og grunnlegger av selskapet Mimbly, til vinner av årets konkurranse. I finalen presenterte de fem finalistene sine produkter og tjenester for den internasjonale juryen, og etter at vinneren var kåret ble Mimbly tildelt en førstepremie på 500 000 euro for sin Mimbox, en teknologi som resirkulerer vann fra vaskemaskinen, sparer energi og filtrerer mikroplast fra avfallsstrømmer.

  • – Å starte et maskinvareselskap er veldig kapitalkrevende, sier Isabella Palmgren og fortsetter; «Med 1 % av venturekapitalfinansieringen gikk til selskaper med kvinnelige grunnleggere, var det en utfordrende reise. Denne pengepremien hjelper oss å oppnå kommersialisering med vårt første produkt og bringer oss også nærmere en løsning for forbrukerne. Å spare mikroplast og vann bør ikke være et valg; den skal automatisk finnes i alle hvitevarer vi kjøper. «
  • «Isabella er en fantastisk vinner. Mimblys Mimbox er en strålende løsning som kan hjelpe verden med å vaske mer bærekraftig. Med den internasjonale Green Challenge-konkurransen har vi satt grønne startups i søkelyset i 15 år. Disse unge gründerne spiller en viktig rolle i å legge til rette for overgangen til en bærekraftig livsstil. Dette er nøyaktig hva våre fem postnummerlotterier i Nederland, Sverige, Storbritannia, Tyskland og Norge jobber for hver dag, sammen med deres 13 millioner spillere. Sigrid van Aken, jurypresident og administrerende direktør i Novamedia / Postcode Lotteries, sier.

Juryen delte ut andreprisen på 200 000 euro til Hanson Cheng i Storbritannia. Oppstarten, Tire Collective, utvikler en enhet som kan tilpasses kjøretøyhjul for å hindre dekkslitasje i å komme inn i økosystemet. De tre andre finalistene, Qazi Sohail Ahmad fra ChargeBnB (Norge), Jardo Stammeshaus fra Liion Power (Nederland) og Oliver Baum fra Warmduscher (Tyskland), mottok hver € 100 000.

Om Mimbly

Mimbly designer og utvikler innovative løsninger rettet mot å endre uholdbar atferd, med fokus på klesvask. Produktene er utviklet for å være intuitive, enkle og behagelige å bruke, slik at holdbarheten merkes. Mimbly Mimbox-produktet er et produkt som kobles til vaskemaskiner og gjør tøyet mer holdbart ved å spare vann, energi, CO2 og forhindre at skadelig mikroplast kommer inn i vannsystemet.

Les mer på: https://www.mimbly.se/

Informasjon om den grønne utfordringen til postnummerlotteriet

Det nederlandske postnummerlotteriet ble grunnlagt i 1989 for å samle inn penger til veldedige organisasjoner som jobber for å gjøre verden til et grønnere og mer rettferdig sted. I dag har det fire søsterlotterier: det svenske postnummerlotteriet i Sverige, People’s Postal Code Lottery i Storbritannia, Deutsche Postal Code Lottery i Tyskland og det norske postnummerlotteriet i Norge.

Verden trenger sårt å bli grønnere og mer bærekraftig. Konkurransen er der for å øke grønne virksomheter og hjelpe dem med å gjøre en forskjell akkurat nå. For verden kan ikke vente.

Les mer på: https://www.greenchallenge.inf …

Related Videos

Leave a Comment