Home » Intervju: Olivier Solberg | Teknologiens verden

Intervju: Olivier Solberg | Teknologiens verden

by Ashley Olsen

Gutterommet er skittent og dominert av en plakat på en rallybil. Ishockeytrøya er Alexander Ovechkins fra Washington Capitals. To store videospill er klare. Foreløpig kan det bli hjemme hos hvilken som helst 19-åring fra Värmland. Men bilen på bildet er hans og han kjører. Og i det ene hjørnet er det en bremsekaliper med tilhørende bremseskive for å gi bilsimulatoren akkurat den rette følelsen. Velkommen til Oliver Solberg.

Vil du vite mer om vårt Premium-materiale?

Hvis du går inn i genbanken for å velge en stor mengde rallytalenter, er sjansen stor for at du har fyren som sitter overfor meg på kjøkkenet på Mitanderfors gård.
Oliver Solbergs far, Petter, er flerfoldig verdensmester i rally og rallycross. Onkel Henning var en del av verdens rallyelite i et tiår og moren Pernilla, født Walfridsson, kom fra en stor motorsportfamilie i Värmland. Selv var Pernilla en av en rekke unge talenter som banket på døra til verdenscupserien. Pernilla og jeg spekulerer litt på da jeg intervjuet henne, Daniel Carlsson og Christoffer Nilsson i forkant av et av alle svenske stevner der vi håpet på svenske gjennombrudd.
«Vel, mamma, ble du intervjuet,» utbryter Oliver.

Related Videos

Leave a Comment