Home » Internasjonalt – Kuntz selvsikker før Tyrkias debut mot Norge: «Den nye starten er en sjanse»

Internasjonalt – Kuntz selvsikker før Tyrkias debut mot Norge: «Den nye starten er en sjanse»

by Edvard Munch

Köln (SID) – Den nye treneren for det tyrkiske fotballaget Stefan Kuntz har stor tro på fredagens suksessrike debut (20.45 / DAZN) i Istanbul mot Norge og på de få sjansene til å kvalifisere seg til VM 2022 i Qatar. «Jeg er ikke så bekymret for at noe viser seg dårlig. En omstart er en mulighet, vi ønsker å utnytte den fullt ut,» sa 58-åringen på en pressekonferanse torsdag.

Etter kampen mot Norge i kvalifiseringen til VM, understreket Kuntz at ingenting er ferdig ennå: «Vi må også utnytte denne lille muligheten». Med elleve poeng etter seks kamper ligger Tyrkia på tredjeplass bak Nederland og Norge. Det kan være nyttig for Kuntz og hans lag at Borussia Dortmund-spissen Erling Haaland ble skadet i skandinavenes fravær.

Men det betyr ikke at han vil undervurdere nordmennene. – Nordmennenes fiaskoer er ingen fordel. Innbyttere vil vise seg frem, de vil spille entusiastisk, dette er en farlig situasjon, sa Kuntz.

Veien til den suksessrike tidligere tyske U21-manageren, som signerte en langtidskontrakt med tyrkerne i slutten av september til 2024, er klar. «Jeg har sett de siste kampene og prøvd å finne en balanse mellom de gamle og de unge,» sa Kuntz. Å skape en balanse mellom disse to generasjonene vil føre til suksess, understreket han: «Det er erfaring på den ene siden og mot på den andre».

Related Videos

Leave a Comment