Home » Hyllest til den indiske skuespilleren Puneeth Rajkumar, som døde etter å ha fått et hjerteinfarkt | Ent & Arts News

Hyllest til den indiske skuespilleren Puneeth Rajkumar, som døde etter å ha fått et hjerteinfarkt | Ent & Arts News

by Russell Crowe

Det ble hyllet den indiske skuespilleren Puneeth Rajkumar, som døde etter å ha fått hjertestans i Bengaluru.

Skuespillerens manager bekreftet nyheten etter at Rajkumar døde fredag ​​morgen på Vikram sykehus.

Han ble angivelig kjørt til sykehuset etter å ha fått et hjerteinfarkt mens han var i treningsstudioet, men ble erklært død etter å ha kommet bevisstløs.

Bilde:
Butikker og kontorer i det indiske teknologisenteret ble stengt etter nyheten om at skuespilleren var død


Rajkumar, kjent for sine fans som Appu, har hatt en karriere som strekker seg over to tiår i Kannada kino, en del av indisk kino viet til Kannada-språket.

Han dukket opp i sin første film i en alder av seks måneder og fikk sin første hovedrolle i 2002s Appu, som var en billettkontorsuksess.

Rajkumar har siden dukket opp i filmer inkludert Abhi, Aakash, Milana, Vamshi, Raam og Anjani Putra, og var vert for Kannada-versjonen av Who Wants To Be A Millionaire? fra 2012.

Han spilte nylig hovedrollen i actionfilmen Yuvarathnaa fra 2021 og spilte inn to filmer, James og Dvita.

Fans ankommer for å hylle den avdøde skuespilleren Puneeth Rajkumar (46) på Sree Kanteerava stadion i Bengaluru, India 29. oktober 2021. REUTERS / Stringer INGEN ARKIV.  INGEN VIDERESALG.
Bilde:
Fans samlet seg på Bengalurus Sree Kanteerave stadion for å hylle Rajkumar

Skuespilleren etterlater seg kona Ashwini og deres to døtre.

Fansen samlet seg utenfor Vikram sykehus etter at nyheten om hans død ble kjent og kontorer og butikker i Indias teknologihovedstad ble stengt.

Politibataljoner ble introdusert for å kontrollere folkemengder i påvente av vold.

Statsminister Narendra Modi og sørindiske filmfigurer hyllet skuespilleren på sosiale medier.

«En grusom skjebnesvending snappet bort en produktiv og talentfull skuespiller, Puneeth Rajkumar. Dette var ikke tiden å gå,» sa Modi.

Skuespillerinnen Pooja Hegde tvitret: «Jeg kan ikke tro det jeg hører Livet er så uforutsigbart. Et så stort tap for indisk kino. Sender masse kjærlighet og lys til familien hennes og sine kjære i disse urolige tidene. . RIP Puneeth Rajkumar «.

Skuespiller Siddharth twitret: «Jeg kan ikke straffeforfølge ham. Jeg kan ikke tro at du forlot oss Puneeth. Snill, begavet, fryktløs … så mye å gi til verden. Det er ikke rettferdig bror. Hjertesorg.»

Related Videos

Leave a Comment