Home » Hvor er Marina Granovskaia etter at Chelseas overgangsguru drar etter Todd Boehly-oppkjøpet

Hvor er Marina Granovskaia etter at Chelseas overgangsguru drar etter Todd Boehly-oppkjøpet

by Roald Amundsen

Marina Granovskaia var en av engelsk fotballs mest suksessrike skikkelser, og hjalp Roman Abramovichs Chelsea med å hevde sin dominans på nasjonalt og europeisk nivå

Marina Granovskaia var nylig på Stamford Bridge(PAPPA)

Tidligere Chelsea-overføringsguru Marina Granovskaia har holdt en lav profil siden hun forlot West London-klubben etter at Todd Boehly signerte russiske Roman Abramovich.

Granovskaia var en av Abramovichs mest pålitelige allierte og var ansvarlig for overføringene til Chelsea-storheter som Eden Hazard og N’Golo Kante, med Romerriket som brakte trofeer i massevis til Stamford Bridge, inkludert to Champions Leagues.
Etter Chelseas salg til amerikanske Boehly, der den russisk-kanadiske forretningskvinnen Granovskaia fikk en kjekk bonus på 35 millioner pund, har den tidligere overgangssjefen holdt en lav profil. Granovskaia ble knyttet til en rask retur til fotball for å bli med Abramovich igjen i et annet prosjekt med Spartak Moskva.

Spartak-overtakelsen skjedde imidlertid ikke, og hun har ennå ikke kommet tilbake til fotballen. Lite annet er kjent om hans nåværende aktiviteter siden han forlot Chelsea.

Følg oss på for de beste og siste sportsnyhetene

Granovskaia kom imidlertid tilbake til Stamford Bridge to ganger i løpet av en måned tidligere i år. Men heldigvis var han ikke gjest hos eierne Clearlake Capital eller Boehly.

Granovskaia satt i elegante seter på den midtre raden på vesttribunen under kampen om oppgjøret mellom Chelsea Legends og Bayern München til hyllest til avdøde Gianluca Vialli. Han deltok også på Game4Ukraine veldedighetskamp i begynnelsen av august, med millionæren som kjøpte billetter via generell adgang og ikke via klubblenker.

Uavhengig av slutten på Abramovichs regjeringstid, er Granovskaia fortsatt en populær skikkelse i Chelseas fortid og nåtid. Blues-ikonet Didier Drogba hyllet henne i starten av forrige sesong. «Først og fremst vil jeg takke Marina for alltid å støtte meg i de gode tidene og også i de vanskelige tidene i klubben, da folk flest kritiserte meg for å si høyt (kanskje litt for høyt faktisk) og tydelig hva jeg syntes det var urettferdig. (Champions League CFC v Barcelona 2009),» sa den tidligere Elfenbenskysten-spissen på Instagram den gang.

Related Videos

Leave a Comment