Home » Hva skjedde i Norge 14. oktober 2021?

Hva skjedde i Norge 14. oktober 2021?

by Russell Crowe

Oslo, (Norge): I Norge skyter en mystisk person pil og bue mot sivile, dreper fem mennesker og skyter sivile, og to vakter ble alvorlig skadet. Personen ble innhentet og pågrepet, og etterforskning pågår. Bomben skjedde like etter middag i den norske hovedstaden Oslo, sørvest for Kongsberg. La oss se den detaljerte oversikten over dette angrepet; Fem personer drept i Norge i forrige uke ble kuttet i hjel og ikke skutt med bolter som først mistenkt, opplyser politiet. Fire damer og en gammel mann, et sted mellom 52 og 78 år, ble drept i angrepet i Kongsberg, en by rundt 70 kilometer vest for hovedstaden Oslo.

Angriperen var utstyrt med bue og bolt. Han skjøt på noen få grupper og skadet noe sånt som én, men mandag fortalte politiassessor Per Thomas Omholt til spaltistene at ingen av pasningene var forårsaket av våpenet. Fem personer ble drept med skjærevåpen, sa Omholt på et nyhetsmøte mandag. Han nektet å si om dette var kniver eller mer fremtredende våpen.» Noen ble drept inne i sine egne hjem, andre ute i det fri.

Terror i Norge? Angripe sivile med pil og bue? Mange krøllet sammen og mistet livet?

Siden det er sentrum av hovedstaden, er det alltid mye trafikk. På samme måte var publikum opptatt om natten. På den tiden kom den mystiske mannen dit. Mannen som gikk med pilen i hånden, Wim, slo folket og skjøt vilkårlig. Mange mennesker krøllet sammen før de visste hva som foregikk rundt, og mange flere sprayet livet derfra. De stakk av med hverandre i hendene. Sikkerhetspolitiet rykket inn og forsøkte å samle den mystiske mannen. Den mystiske mannen forsøkte imidlertid også å angripe politiet. På slutten av sammenstøtet mellom de to sidene ble den mystiske mannen til slutt arrestert av politiet.

Men disse foreløpige rapportene indikerer at mange sivile kan ha blitt drept i angrepet. Politiet har imidlertid ikke offentliggjort dødstallet. Bare de skadde er reddet og umiddelbart innlagt på sykehuset der de blir behandlet. Det er rapportert at fem personer er drept i hendelsen. Men dødstallet sies å være høyt. Politiet i området har bedt folk om ikke å forlate hjemmene sine. Et så betydelig angrep har økt overraskelsen og spenningen.

Hvordan etterforsker politiet dette terrorangrepet?

Men fortsatt, nå, er motivet for dette angrepet ikke kjent. Politiet har startet etterforskning av om det dreier seg om en terrorhandling. Hele området under angrep er brakt under kontroll. Statsminister Erna Solberg har sagt at hendelsen har sjokkert folk og folk er redde. En etterforskning pågår.

Var det noe vitne til denne saken?

Ja, det var ett vitne til at mannen skal ha angrepet sivile i mer enn en halv time. En kvinne var vitne til angrepet. Da han fortalte meg om dette, var jeg på vei hjem da jeg så at politiet tok tak i en person og dro ham bort. Mannen hadde mange piler i hånden, sa Tariq al-Hashimi, partiets generalsekretær.

Related Videos

Leave a Comment