Home » Hva gjør fru Chatterjee mot Norge i Estland?

Hva gjør fru Chatterjee mot Norge i Estland?

by Russell Crowe
Rani Mukerji, regissør for filmen, rollebesetningen og mannskapet dro for å begynne å filme

Rani Mukerji hun ble nylig sett forlate landet for innspillingen av sin neste film, «Fru Chatterjee mot Norge «. Mens produsentene planla å skyte filmen i Norge ettersom historien er der, er teamet nå stasjonert på et nytt sted. Ifølge en nyhetsportal, Rani Mukerji, regissør Ashima Chibber og resten av rollebesetningen og mannskapet dro til Estland fordi det var en skremmende oppgave å skaffe visum. «Mrs Chatterjee vs Norway» er angivelig en veldig krevende film, og produsentene ønsket ikke å utsette filmingen, så det ble opprettet en bioboble i Estland for Rani og teamet.

Når det gjelder prosjektet, uttalte en kilde tidligere: «Rani har gjort en intens forberedelse til filmen som vil bli avslørt etter hvert. Hun vil være utenlands i mer enn en måned for denne opptaket. Hun ventet på å starte dette prosjektet som kommer til henne. ekstremt nært mitt hjerte «.
Rani kunngjorde filmen og hadde tidligere delt i en uttalelse: ««Mrs Chatterjee vs Norway» er en historie om ekte menneskelig motstandskraft og er en film dedikert til alle mødrene der ute. Det er virkelig et av de mest fantastiske manusene jeg har lest på lenge, og jeg bestemte meg umiddelbart for å lage denne spesielle filmen. Jeg begynte min karriere med «Raja Ki Aayegi Baraat «, som var en film med fokus på kvinner, og tilfeldigvis i mitt 25. år kunngjør jeg at en film også fokuserte på en kvinnes vilje til å kjempe mot alle odds og erobre et land. «Mrs Chatterjee vs Norway» er angivelig basert på den sanne historien om barna til Sagarika og Anurup Bhattacharya Abhigyan (2) og Aishwarya (3) som ble tatt med av norske sosialtjenester anklaget for ekstrem forsømmelse fra foreldre. Etter intervensjonen av regjeringen i India, barna ble sendt tilbake til India i 2012 av onkelen.

Related Videos

Leave a Comment