Home » Hun ble gjenopplivet to ganger – ekskone siktet for drapsforsøk

Hun ble gjenopplivet to ganger – ekskone siktet for drapsforsøk

by Russell Crowe

Mannen har det bra i dag. Men det gjorde han ikke i fjor da han bodde sammen med sin ekskone i det norske Tröndelag.

Han ble innlagt elleve ganger og ble erklært klinisk død to ganger, melder NRK. Han ble imidlertid gjenopplivet begge gangene og ved det ellevte sykehusbesøket ble det oppdaget et stoff i blodet hans som norske jegere tidligere hadde brukt som pilgift.

Leger har funnet spor av nervegiften aconitin, som lammer muskler og gir pustevansker og hjerteproblemer.

Stoffet er funnet i en slags plante som politiet senere fant i en søppelbøtte under undersøkelsen av mannens bolig. Han delte huset med sin daværende kone, som ble arrestert for drapsforsøk i juli 2020.

Jeg sjekket de giftige plantene

Kvinnen nekter for å ha forgiftet sin daværende ektemann og hevder at han forgiftet seg selv for å få oppmerksomheten hennes. Kvinnen sa i avhør med politiet at mannen gjentatte ganger har sagt at han ønsker å dø, men dette bildet deles ikke av det medisinske personalet som tok seg av mannen.

Politiets etterforskning viser at kvinnen gjennomsøkte den bærbare datamaskinen og datamaskinen sin etter giftige planter, som nå brukes som bevis mot henne.

– Det er gjort ganske grundige undersøkelser av internettbruken hans, knyttet til giftstoffer, sier aktor Bjørn Kristian Soknes til NRK.

Den mistenkelige kvinnen ble løslatt i oktober i fjor og har siden holdt seg unna politiet. Hun er nå etterlyst.

Related Videos

Leave a Comment