Home » Hjertevarmende homo-nissevideo går viralt

Hjertevarmende homo-nissevideo går viralt

by Russell Crowe

Posten Norges juleannonse ser nissen i et langdistanseforhold (POL)

Det norske postvesenet Posten slapp sin juleannonse 2021 – en homofil kjærlighetshistorie med ingen ringere enn selveste julenissen.

«When Harry Met Santa» gjør julenissen til drømmefaren din, mens du feirer 50-årsjubileet for avkriminaliseringen av homofili i Norge. Det er egentlig den festlige reklamen som har alt.

Kunngjøringen begynner med at en Harry uten skjorte fanger julenissen som forsvinner inn i peisen hans. Året etter dvelet julemannen en stund for å fortelle Harry at han snorket på sofaen. Forholdet deres fortsetter å vokse – men bare én dag i året, og du ser utdrag av Harrys ensomhet mellom besøkene.

Til slutt skriver Harry et brev til sin kjekke skjeggete mann («all I want for Christmas is you») og får til slutt den romantiske og festlige kjærlighetsseansen han har ventet på i alle disse årene.

Vi gråter ikke, du gråter.

Vrien? Han fikk hjelp av Posten Norge for å lette på lasset. De vil levere gaven slik at han kan tilbringe mer tid med sin tøffe og tålmodige kjæreste.

Tilbakemeldinger på nettet har vært overveldende positive, med én person Diskanthøyttaler: Hold deg unna Cola, Sainsbury’s, Waitrose… @postennorge (Norges postvesen) har den beste julereklamen.

Annonsens ektemann-stjerne tvitret også videoen, som var nesten like hjertevarm som selve kortfilmen.

– Tradisjonen har vært å se på julen med en liten skråstilling de siste to årene, sier Monica Solberg, markedsdirektør i Posten. LHBTQ-nasjonen.

«Posten er en inkluderende arbeidsplass med stort mangfold, og vi vil gjerne feire 50-årsjubileet med denne vakre kjærlighetshistorien. Under fjorårets aksjon var julenissen sint på Posten for å ha tatt bort «business» – i år er julenissen glad for at Posten kan gi ham en liten avlastning, slik at han kan være sammen med den han er glad i.

– Hovedmålet med kampanjen er som alltid å vise at Posten fortsetter å fornye seg. I tillegg til å vise fleksibiliteten i tjenestene våre, ønsker vi å sette det inn i en samfunnsrelevant ramme, med temaer som er viktige for samfunnet rundt oss og for oss i Posten.

– Det vil sikkert komme negative reaksjoner fra enkelte miljøer, men vi er forberedt på å håndtere det. Retten til å elske hvem du vil er en grunnleggende menneskerettighet og blir ikke sett på som en politisk sak i frie demokratiske samfunn i 2021.

– Posten Norge har knyttet mennesker sammen i 375 år og vil fortsette å gjøre det uavhengig av legning eller kjønnsidentitet. «

Related Videos

Leave a Comment