Home » hayu bringer reality-strømmetjeneste til LG Electronics smart-TVer

hayu bringer reality-strømmetjeneste til LG Electronics smart-TVer

by Siv Jensen

Monaco (ots) – NBCUniversals hayu reality TV-abonnementsstrømmetjeneste er nå tilgjengelig i 27 land på alle LG Electronics smart-TVer

Reality-fans som ønsker å se sin daglige dose drama med The Real Housewives, Below Deck eller alle sesongene av Keeping Up With the Kardashians, kan nå gjøre det enklere enn noen gang.

NBCUniversal har annonsert at hayu, den annonsefrie abonnementsvideo on demand-tjenesten (SVOD), nå er tilgjengelig på alle LG TV-er med webOS 4.0 og webOS 6.0.

Realityelskere i 22 land kan nå se deres favoritt reality-innhold via hayu-appen. Dette betyr at det er abonnenter i Tyskland og Østerrike, samt Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Storbritannia, Hong Kong, Irland, Italia, Canada, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Sverige, Sveits, Singapore, Spania , Tsjekkia og Ungarn flere muligheter til å bruke tjenesten.

Med over 8000 episoder * av det beste reality-TV-innholdet, henvender hayu seg til en bred mengde seere som brenner for realitysjangeren. Tjenesten tilbyr et bredt utvalg av valg med en rekke skriptede engelske undersjangre, inkludert: True Crime, Home and Design, Dating, Cooking og Fashion. Hayus omfattende tilbud er unikt for realityfans, og abonnenter trenger ikke lenger å bekymre seg for spoilere, ettersom de fleste amerikanske programmer fortsatt er tilgjengelige på hayu den dagen de sendes i USA.

«Dette har vært et utrolig år for hayu ettersom vi har feiret en rekke vellykkede lanseringer på nye områder og utvidelsen av vårt globale salgsnettverk gjennom partnerskap med selskaper og enhetsprodusenter,» kommenterte Hendrik McDermott, administrerende direktør, Direct-to-Consumer – Global. «Med dette spennende partnerskapet med LG Electronics sine smarte TV-er utvider vi salget vårt til enda flere enheter og gjør tjenesten enda mer tilgjengelig for reality-TV-fans slik at de kan se den beste reality-TVen feilfritt. og komfortabelt».

Hayu har etablert seg som den uunnværlige realitytjenesten i en rekke markeder. Reality-fans over hele verden kan nå abonnere på hayu for EUR 4,99 per måned * og teste det gratis i syv dager.

* Antallet episoder varierer i hvert marked på grunn av lisensvilkårene for innholdet og respektive begrensninger.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på: www.hayu.com

Instagram: https://www.instagram.com/hayusocial/

Facebook: https://www.facebook.com/hayu

Twitter: https://twitter.com/hayu

TikTok: https://www.tiktok.com/@hayusocial

Om hayu

Hayu av NBCUniversal er den første og eneste abonnementsvideo on demand reality-tjenesten tilgjengelig i 27 markeder over hele verden: Australia, Belgia, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrike, Storbritannia, Hong Kong, Irland, Italia, Canada, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Norge, Østerrike, Filippinene, Polen, Portugal, Sverige, Sveits, Singapore, Spania, Tsjekkia og Ungarn på en rekke enheter (mobiltelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, tilkoblede TV-er og utvalgte konsoller) på www.hayu. com

Shower og episoder kan lastes ned og ses mens du er på farten, inkludert Keeping Up With the Kardashian og dens avleggere, samt The Real Housewives, Below Deck og Million Dollar Listing-seriene. De fleste amerikanske sendinger tas i bruk samme dag de lanseres i USA.

Om NBCUniversal

NBCUniversal er et av verdens ledende medie- og underholdningsselskaper som utvikler, produserer og markedsfører underholdning, nyheter og informasjon for et globalt publikum. NBCUniversal eier og driver en verdifull portefølje av nyhets- og underholdnings-tv-nettverk, et ledende filmselskap, store TV-produksjonsselskaper, en ledende TV-konsern, verdenskjente fornøyelsesparker og en reklamestøttet strømmetjeneste i verdensklasse. NBCUniversal er et datterselskap av Comcast Corporation.

Pressekontakt:

Manisha Alexandra Joshi, MA Director of Affairs M + 43-664-80869118 manisha.joshi@ketchum.at

Originalt innhold av: hayu, kringkastet av news aktuell

Presseportal-nyhetsrom: nyheter aktuell GmbH

Related Videos

Leave a Comment