Home » Harrison Ford tar steget inn i TV-verdenen | MovieZine

Harrison Ford tar steget inn i TV-verdenen | MovieZine

by Liv Ullmann

Hollywood-veteranen spiller en psykolog i den kommende Apple-produksjonen «Shrinking», en komedieserie fra manusforfatter og skuespiller Jason Segel.

Det er aldri for sent å ta et nytt steg i karrieren. I en alder av 79 er det på tide for Harrison Ford å spille sin første store TV-rolle, i komedieserien «Shrinking», en ny original Apple TV+-produksjon.

Hovednavnet bak serien er Jason Segel, som skrev alle ti episodene og også spiller hovedrollen. Fokuset for handlingen er på en sørgende terapeut, som begynner å bryte de fleste av de etiske reglene han har lært ved å fortelle klientene sine hva han faktisk synes om dem.

Ford, vi gjør det, for det andre Utløp, for å kunne se i skoene til psykologen Phil, ansett som en pioner innen kognitiv atferdsterapi, som gjennom årene har utviklet en spesiell, men vellykket tilnærming i sitt arbeid. Etter å ha lidd av Parkinsons sykdom blir han imidlertid sendt ut av komfortsonen sin mens han sliter med både personlige forhold og sin egen arv å bevare.

Også blant produsentene av «Shrinking» er Bill Lawrence og Brett Goldstein, kjent som serieskapere, skuespillere og manusforfattere av den prisvinnende komedieserien «Ted Lasso».

Når det kommer til TV-verdenen, har Ford bare spilt noen få mindre roller tidligere, selv på slutten av 1960-tallet, i serier som «The Virginian» og «The FBI». Skuespilleren er mer aktuell med «Indiana Jones 5», som forventes å komme på kino neste sommer.

Related Videos

Leave a Comment