Home » Håndballspillere mot Polen, Montenegro og Spania

Håndballspillere mot Polen, Montenegro og Spania

by Ashley Olsen

Hamburg. De tyske håndballspillerne møter Polen, medverter for Montenegro og Spania, på fjerde plass i verdensmesterskapet i 2021, i gruppe D i den innledende runden av EM i november.

Dette er resultatet av trekningen i Ljubljana, Slovenia. Turneringen spilles fra 4. til 20. november i Slovenia, Nord-Makedonia og Montenegro.

Landstrener Markus Gaugischs lag takker nei til innledende kamper i Podgorcia i Montenegro. For å kvalifisere seg til hovedrunden må laget være minst tredje i gruppen. Da skulle det vært i Skopje, Nord-Makedonia mot de tre beste lagene i gruppe C med de olympiske mesterne Frankrike, Nederland, Nord-Makedonia og Romania.

«Vi ser frem til en interessant gruppe for den innledende runden,» sa Gaugisch. «Med Polen, sammenlignet med storfavorittene i Pot 1, fikk vi absolutt den enkleste trekningen på papiret.» I tillegg til Frankrike kunne det vært Norge (Gruppe A), tittelforsvarer, eller Danmark (Gruppe B). Gaugisch identifiserte spanjolene som favoritter fra den tyske gruppen. Kampen gir oss muligheten til å ta hevn for den tapte VM-kvartfinalen, sa 48-åringen.

© dpa-infocom, dpa:220428-99-83753/3

Related Videos

Leave a Comment