Home » Håndball – Profesjonell THW fra Sagosen om endringen: «Jeg kjenner meg ikke enda» – sport

Håndball – Profesjonell THW fra Sagosen om endringen: «Jeg kjenner meg ikke enda» – sport

by Russell Crowe

Kiel (AP) – Den norske håndballspilleren Sander Sagosen lar fremtiden stå åpen for rekordmesterne THW Kiel.

«Jeg kjenner ikke meg selv ennå, jeg har ikke bestemt meg ennå,» sa Sagosen til «Kieler Nachrichten». Sagosen kurtiseres av sin hjemmeklubb, Kolstad IL Håndball, som ønsker å bygge et internasjonalt konkurransedyktig lag med en økonomisk sterk samarbeidspartner. Lagets lønnsbudsjett forventes å økes med syv millioner euro i løpet av de neste to årene.

«Jeg har en kontrakt til sommeren 2023. Det er det eneste jeg vet 100%. Jeg får se når avgjørelsen kommer. Inntil da vil jeg prøve å utnytte været her. elsker alt her,» sa den 26 år gamle langdistansespilleren og stresset:» Selvfølgelig må jeg bestemme meg snart. Av respekt for prosjektet i Norge må jeg avlyse dem snart hvis jeg ikke vil. «også gjelder THW, slik at han har de beste alternativene, noen andre Finn spillere. Jeg vil spille med bildesiden opp.»

En forutsetning for en flytting til Kolstad er lagets deltakelse i Champions League. Sagosen vil ha spill på høyt nivå på lang sikt. «Med all respekt for den norske ligaen – men det er ikke det samme som her», sa trondheimen. Problemet hans: han vil ikke skuffe noen av sidene. «Men det vil ikke være mulig. Det er veldig vanskelig. Men sånn er livet. Min intuisjon vil avgjøre,» sa han.

© dpa-infocom, dpa: 211015-99-605611 / 2

Related Videos

Leave a Comment