Home » Gospelcruise starter på nytt i januar 2024

Gospelcruise starter på nytt i januar 2024

by Liv Ullmann

Gospelelskere bør sette av i kalenderen for 19. – 21. januar 2024. Da er det berømte gospelcruise tilbake, med kjente gospelsangere og musikere om bord.

Nyheter

· Publisert kl. 19.00 15. september 2023

I oktober 2022 seilte Silja Symphony fra Värtahamnen i Stockholm på et 40-timers gospelcruise, til og fra Helsingfors, hvor evangeliet strømmet fra avgang til ankomst. Det var da 70 kristne musikere og sangere om bord og rundt 700 mennesker reiste bare for å delta.

– Tanken da vi lanserte den var at det ikke skulle være en nyttårsrakett som bare eksploderer. Håpet vårt er derfor å kunne kjøre igjen, sa gründer Lasse Franklin i dag i Världen, kort tid etter det første cruiset.

Og nå er det det det er klart: det blir gospelcruise igjen – i januar neste år.

«Vi jobber nå for å gjøre turen minst like god som den høsten 2022», skriver arrangørene på sine nettsider.

Neste års cruise vil også gå fra Värtahamnen i Stockholm 19. januar og returnere til havn om morgenen 21. januar.

Om bord på Silja Serenade, søsterskipet til fjorårets Silja Symphony, har mange av artistene som også var med på det første cruiset, inkludert By Grace med Daniel Stenbaek, Per-Erik Hallin, Roland Utbult, Frank Ådahl, Mia Sjöö og Gladys del Pilar. Nye navn inkluderer hardrockbandet Narnia og sangeren Emilia Lindberg.

Det er også ventet flere nye funksjoner, sier arrangørene. Inkludert en gospelkorkonferanse, som avholdes lørdag når skipet ligger i havnen i Helsinki.

«Der vil du få muligheten til å synge gospel etter beste evne,» skriver de på nettstedet deres.

Billetter til januartoktet har allerede gått.

«Vi håper å se dere igjen som var der forrige gang og at dere som gikk glipp av fjorårets høydepunkt på Silja Symfoni også vil bli med oss.»

Vi jobber nå med å gjøre turen minst like god som den høsten 2022.

Related Videos

Leave a Comment