Home » Gilbert Tribo (V) reiste til Norge for nyttår – «Vi feiret i ensomhet»

Gilbert Tribo (V) reiste til Norge for nyttår – «Vi feiret i ensomhet»

by Russell Crowe

Han skriver selv om turen på sosiale medier og sier han har gjort den så ansvarlig som mulig:

– Vi dro dit og feiret nyttår i vår ensomhet. Vi reiste i egen bil, hadde med oss ​​all mat, stoppet bare for å spise i bilen og stoppet bare for å bruke badet. Da var vi alene i hytta i Norge.

Det skånske helsesystemet jobber hardt og du er veldig ansvarlig, var det virkelig på tide å gå da?

– Jeg hadde daglig kontakt med mine overordnede tjenestemenn og jeg hadde full kontroll over situasjonen. Men selv en politiker som har jobbet hardt og hardt trenger noen ganger fri, akkurat som våre ansatte. Det har vært en veldig vanskelig tid og vil fortsette å være det. Jeg tok noen dager fri for å prøve å slappe av, og jeg tror folk forstår det perfekt.

Obligatorisk grensestenging

I desember spilte Gilbert Tribo (til venstre) en ledende rolle i spørsmålet om stenging av grensen til Danmark, som regjeringen i all hast innførte 22. desember. Alle utenlandske reisende fra Danmark blir stoppet ved grensen, som har Dansker med hytter i Sverige for å protestere.

Du var imot at danskene kom til Skåne, betyr ikke det litt ille når du drar til Norge selv?

– Jeg motsatte meg at danskene skulle komme til Skåne for å handle morsomt. Jeg har også sagt at dansker som kommer til Skåne fordi de har eiendommer her er velkomne dersom de følger de anbefalingene og restriksjonene som gjelder.

Tror du selvtilliten din er skadet på noen måte på grunn av dette?

– Det er nettopp derfor jeg var åpen om det og skrev dette innlegget. Det er en tillitsbransje og jeg vil spille åpent, det var slik vi tenkte og det var slik jeg tenkte. Og også at jeg fulgte alle restriksjoner og anbefalinger. Jeg tror folk vil fortsette å ha stor tillit til meg og mine meninger.

Related Videos

Leave a Comment