Home » Gavin og Stacey -stjernen Mathew Horne gifter seg med Celina Bassili i en hemmelig seremoni i Norge

Gavin og Stacey -stjernen Mathew Horne gifter seg med Celina Bassili i en hemmelig seremoni i Norge

by Russell Crowe

Gavin og Stacey -stjernen Mathew Horne, 43, giftet seg med kjæresten Celina Bassili, 27, i en fantastisk seremoni i Norge.

Paret bestemte seg for å holde bryllupet hemmelig, som fant sted i landets hovedstad Oslo tidligere denne måneden.

Skuespiller Mathew fløy til Celinas hjemby, og de giftet seg på eiendommen til et overdådig herskapshus fra 1930 -tallet.

Det nydelige paret, som offentliggjorde sin romantikk i november 2019, så helt forelsket ut da de gikk ned midtgangen sammen.Gavin og Staceys stjerne Mathew Horne gifter seg med kjæresten Celina Bassili

Få eksklusive kjendishistorier og fantastiske fotoshoots rett til innboksen din med Det daglige nyhetsbrevet til OK!. Du kan abonnere øverst på siden.

Produksjonsdesigneren Celina valgte en kjole i boho-stil til bryllupsdagen, med brede ermer og en halsringning med hette som falt til bysten.

Filmbesetningsmedlemmet parret kjolen med en hvit blonder choker og en dramatisk og vakker blomsterkrone.

De blonde krøllene hennes hang løst rundt skuldrene hennes og Celina hadde også øredobber med perlebøyle.

Skjønnhet var smil mens hun holdt en bukett full av villblomster og skogfarger.Bildeserier: (LR) Smithy (JAMES CORDEN), Stacey (JOANNA PAGE), Gavin (MATHEW HORNE) og Nessa (RUTH ​​JONES) TX: BBC THREE, kritikerrost TBC over hele linjen og mottakeren av tre britiske komedipriser , den store suksessen GAVIN & STACEY vender tilbake til BBC Three.  Bryllupsreisen er over for nygifte Stacey og Gavin, og ekteskapslivet deres begynner for alvor på familien Shipman i Essex.  Men da virkeligheten av å bo så langt synker, begynner Stacey å savne hjemmet sitt på Barry Island, moren og onkelen Bryn.  I mellomtiden sliter Gavin og Staceys beste venner, Smithy og Nessa, med sin egen virkelighet: det faktum at de ikke engang er venner, men de skal ha en baby sammen.  Ansvarsfraskrivelse: Bruk av dette opphavsrettsbeskyttede bildet er underlagt vilkårene for bruk av BBC Digital Picture Service.
Mathew Horne er tilbake på Gavin og Staceys julespesial i 2019Mathew Horne ble offentliggjort med Celina i november 2019
Mathew Horne ble offentliggjort med Celina i november 2019

Mathew hadde på seg en svart drakt og en hvit skjorte, sammen med et lett silke slips og en diskret blomsterbrosje som passet til den nye bruden.

Celina delte bilder av henne og hennes nye ektemann Mathew på sin Instagram -side da de gikk gjennom klubbens vakre tre.

I et annet skudd passer to blomsterpiker til den rustikke stilen i helt nydelige middelalderske kjoler og matchende blomsterkroner.Mathew Horne var tidligere i slekt med en Casualty -skuespiller
Mathew Horne var tidligere i slekt med en Casualty -skuespiller

Gjester satt på trebenker og midtgangen var dekorert med løvverk og hvite rosenblad.

Mathew og Celina ble først oppdaget sammen på en Burger King i Wales, hvor de ble tatt for å kysse på en kveld ute.

Duoen møttes under Gavin og Staceys julespesial og har vært uatskillelige siden.

Skuespilleren ble sist knyttet til Casualty -stjernen Evelyn Hoskins, men ble delt i 2018 etter et kort engasjement.

For å lære mer om stjernene i Gavin og Stacey, abonner på Det daglige nyhetsbrevet til OK! her.

Related Videos

Leave a Comment