Home » Fylkesstyret vedtar en midlertidig løsning for Cementa

Fylkesstyret vedtar en midlertidig løsning for Cementa

by Russell Crowe

Mange bedrifter er i dag avhengige av sine byråer for sin annonsering på Google, og kampanjeoptimaliseringsarbeid gjøres ofte av byråets konsulenter helt manuelt. Nå er det en bedre måte.

Neste generasjon søkeordmarkedsføring (SEM) er allerede her. Ved å bruke maskinlæring kan Beyond Retail finne den beste strategien for deg og legge den til den umiddelbare handlingen, automatisk.

Den gamle byråmodellen er dyr for deg og lønnsom for byrået

Byråer har høye kostnader for sine ansatte som de trenger kompensasjon for. Men de tar vanligvis mye betalt for enklere manuelt arbeid som ikke er særlig krevende eller dyktig og som gjøres mye raskere og billigere av en robot. For å holde kostnadene nede leier du ofte inn juniorkonsulenter som er helt uerfarne i SEM, gir dem en kort introduksjon, og så kan de begynne å jobbe med kontoen din. Men på fakturaen belastes du som regel likevel en provisjon tilsvarende en seniorstrateg.

Personaberonde

Dette gjør også resultatene veldig avhengige av hvilken konsulent som sitter og optimaliserer manuelt kampanjene. Kvalifiserte konsulenter beveger seg raskt og får flere strategiske oppgaver og overfører deretter kontoen din raskt til en ny junior eller noen som ikke har vist nok ferdigheter til å ta neste steg.

Et bedre alternativ for SEM og ytelsesmarkedsføring

Beyond Retail tilbyr en kombinasjon av en kunstig intelligens-tjeneste for optimalisering og en senior ytelsesmarkedsføringsspesialist for strategi til ofte betydelig lavere kostnader enn større SEM-byråer. Ser interessant ut? Ta kontakt med oss ​​i dag!

Related Videos

Leave a Comment