Home » Freaks 4U Gaming erstatter DreamHack ettersom Riot Games kunngjør NLC -endringer

Freaks 4U Gaming erstatter DreamHack ettersom Riot Games kunngjør NLC -endringer

by Russell Crowe

Spillredaktør Opprørsspill kunngjorde betydelige endringer i sin Northern European Regional League (ERL) League of Legends, NLC, for 2022.

Blant de mest bemerkelsesverdige av disse settene Game Freaks 4U erstatning DreamHack som ligaoperatør, samt etablering av et nytt multi-divisjonsligaøkosystem som markerer slutten på UKLC, Telia Sports Series og Mestere i Telia.

Bildekreditt: Riot Games

RELATERT: LOL Esports kunngjør endringer i europeiske regionale ligaer

NLC ble lansert i 2020 og er en tier to multiregional liga som består av Storbritannia, Sverige, Finland, Danmark, Norge og Island. Strukturen har sett 12 lag konkurrere i NLC med Telia Masters, en konkurranse med UKLC, Telia Esports Series og islandske Esports Open -lag, like under ligaen.

Under Freaks 4U Gaming vil NLC nå ha en flerdivisjonell liga som ligner på Premier League, DACH -regionen ERL som administreres av Freaks 4U Gaming. Sammen med DreamHack vil Telia heller ikke lenger være involvert i NLC i 2022.

Som et resultat vil NLC nå ha divisjon 1 og 2, hvor hver liga har 10 lag. På grunn av endringene har NLC kampanje / nedrykksturnering blitt kansellert.

De seks beste NLC Summer Split -lagene blir automatisk rangert i den nye Premier League. Alle andre lag vil gå inn i et «kalibreringstrinn» opprettet av Freaks 4U Gaming i september for å bestemme de andre gjenværende deltakerne.

Riot Games har avslørt at de forrige NLC -lagene og de to beste Telia Masters -lagene vil få en rangeringsfordel.

RELATERT: KitKat forlenger LEC -avtalen, samarbeider med LCL og 12 ERL

Michael Haenisch, administrerende direktør, Freaks 4U Gaming, kommenterte kunngjøringen, «Freaks 4U Gaming er begeistret over muligheten til å bringe våre påviste Prime League -opplevelser til NLC. I samarbeid med Riot Games vil vi effektivisere ligaens økosystem for å løse utfordringer knyttet til tilgjengelighet, kompleksitet og konkurransekraft.

«Med det endelige målet om å tilby de beste esportsopplevelsene og innhold av høy kvalitet for spillere og tilskuere, ser vi frem til å gjenskape vår suksess i DACH -regionen for Nord -Europa.»

Ifølge uttalelsen vil Riot Games gi ut flere detaljer om NLC 2022 -sesongen på et senere tidspunkt. Forlaget har likevel bekreftet at ERL vil bli klassifisert som en liga som er akkreditert av Riot Games. nytt system.

Esports Insider sa: Selv om Freaks 4U Gaming utvilsomt vil gjøre en god jobb med å kjøre NLC, gitt operatørens lignende erfaring med Prime League, setter dette trekket spørsmålstegn ved fremtiden til den britiske scenen. Av tittelen. Siden NLC nå har et flerdivisjonssystem, er UKLC ikke lenger, og dette reiser spørsmålet om hvordan UKEL (Storbritannias tredje divisjon) vil oppføre seg i fremtiden også.

Følg ESI på Instagram

Related Videos

Leave a Comment