Home » Fortsett søket for å finne de nest beste teknologiske innovatørene på øya

Fortsett søket for å finne de nest beste teknologiske innovatørene på øya

by Siv Jensen

KPMG har begynt søket etter den neste flaggskipteknologiske innovatøren på øya Irland.

Konkurransen, nå på sitt andre år, er åpen for tekniske gründere og oppstartsbedrifter fra hele øya Irland som er ren teknologi, teknologiaktivert, teknisk ledet eller teknisk ledet.

Deltakere i konkurransen vil bli valgt ut og invitert til å presentere sine innovasjoner og presentere sine vekstambisjoner for en anerkjent jury.

Den samlede vinneren går videre til Global Tech Innovator-finalen som avholdes under 2022 Web Summit i Lisboa i november.

Prisen inkluderer også reise og overnatting i Lisboa, billetter til Web Summit som en del av KPMG-delegasjonen, en dagsutstillingsstand og tilgang til eksklusive nettverksarrangementer og veiledningsmuligheter.

I fjor ble KPMGs irske konkurranse vunnet av Terry Canning fra CattleEye, et AgTech-selskap grunnlagt i Nord-Irland som utnyttet avanserte AI-funksjoner innen videoanalyse for å tilby verdens første overvåkingsplattform for autonome og akademisk verifiserte husdyr.

Andre irske øyselskaper som ble valgt til konkurransen i 2021 inkluderer Meteor Space Limited, ApisProtect, CitySwift, Dataships, Equal1, ID-Pal, Singularity Alpha og Wrkit.

Konkurransen er åpen for alle teknologiselskaper som har vært i virksomhet i fem år eller mindre, har generert inntekter på mellom $ 1 og 10 millioner (£ 770 000 – £ 7,7 millioner) eller har samlet inn minst $ 500 000 (£ 384 000) i kapital eier og er registrert og etablert i Nord-Irland eller Irland. Kandidater må ha utprøvde og innovative teknologier, sterke forretningsmodeller, evnen til å demonstrere trekkraft i virksomheten og potensialet til å vokse. Søknader må sendes innen 8. mai 2022.

Den globale konkurransen vil inkludere teknologiske innovatører fra 21 andre land og jurisdiksjoner rundt om i verden, inkludert Afrika, Australia, Brasil, Canada, Kina, Colombia, Danmark, Tyskland, Israel, India, Japan, Mexico, Nederland, Norge, Portugal, Qatar, Saudi-Arabia, Spania, Taiwan, Storbritannia og USA.

I en kommentar til konkurransen sa Johnny Hanna, ansvarlig partner hos KPMG i Nord-Irland: «Nord-Irland har et førsteklasses rykte for innovasjon og er i dag anerkjent som en global leder innen cybersikkerhet, fintech og avansert ingeniørvitenskap. Vi ser etter gamechangers innen innovasjon med ambisjon om å ta virksomheten sin til neste nivå. Hvis du tror du har den neste store tingen innen teknologi, er denne konkurransen for deg. Enten de er teknologiaktiverte, teknologidrevne eller drevet av teknologi, er vi inviterer morgendagens enhjørninger til å vurdere denne ekstraordinære muligheten ”.

Påmeldinger til konkurransen er nå åpne på www.kpmg.ie/GTI.

Related Videos

Leave a Comment