Home » Forhåndsvisning: Tyrkia vs Norge – spådom, lagnyheter, lagoppstillinger –

Forhåndsvisning: Tyrkia vs Norge – spådom, lagnyheter, lagoppstillinger –

by Russell Crowe

Sports Mole forventer fredagens VM – Europa-kvalifiseringsoppgjør mellom Tyrkia og Norge, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Tyrkia vil prøve å flytte over Norge i gruppe G når de to lagene fortsetter sitt VM 2022 kvalifiseringskampanjer med et sammenstøt i Istanbul fredag ​​kveld.

Hjemmelaget ligger for øyeblikket på tredjeplass i gruppen, etter å ha samlet 11 poeng på sine seks første kamper, mens Norge har samlet 13 poeng på seks kamper og er nummer to bak Nederland.


Forhåndsvisning av spillet

© Reuters

Tyrkia ble oppført som en potensiell svart hest ved Euro 2020, men det var en veldig skuffende turnering for landslaget, som tapte alle tre gruppekampene for å gå ut av konkurransen i første runde.

Crescent-Stars sikter nå på å kvalifisere seg til en verdenscupfinale for første gang siden 2002, da de endte på tredjeplass, men Stefan KuntzTeamet jobbet i G.

Faktisk, en rekord på tre seire, to uavgjorte og ett tap fra seks kamper førte til at de samlet 11 poeng, noe som gjorde dem på tredjeplass i gruppen, to poeng bak andreplasserte Norge og lederne Holland.

Tyrkia startet faktisk sin kvalifiseringskampanje med en 4-2 hjemmeseier over Nederland, men tapte 6-1 til Louis van Gaali det omvendte spillet 7. september.

Euro 2008-semifinalistene har vunnet fem av sine tidligere ni landskamper mot Norge og har ikke tapt mot motstandere på fredag ​​siden februar 2000.

Norges trener Stale Solbakken avbildet 27. mars 2021© Reuters

Norge har i mellomtiden mål om å kvalifisere seg til finalen i et verdenscup for første gang siden 1998, da de kom til 16-delsfinalen i konkurransen.

Stale SolbakkenLondon-laget har imponert i gruppe G så langt, vunnet fire, uavgjort én og tapt én av seks kamper for å samle 13 poeng, som lederne i Nederland.

Norge hadde en flott september i mellomtiden, og scoret syv poeng fra sine tre kamper mot Nederland, Latvia og Gibraltar.

Lions har nå to store kamper mot Tyrkia og Montenegro før de avslutter sin kvalifiseringskampanje med kamper mot Latvia og Nederland i november.

Norge står fortsatt overfor en tøff kamp for å sikre seg de to øverste plassene i gruppen, men de har en av de dødeligste midtspissene i verdensfotballen til rådighet, med Erling Braut Haaland fortsett å regelmessig finne baksiden av nettverket; Borussia Dortmund-spissen vil imidlertid gå glipp av denne kampen på grunn av skade.

Tyrkia VM-kvalifisering – Europaform:

Tyrkia-modul (alle konkurranser):

Norge VM-kvalifisering – Europa Form:

Norge-modul (alle konkurranser):


Lagnyheter

Norske Erling Braut Haaland fotografert 6. juni 2021© Reuters

Tyrkia vil være uten Caglar Soyuncu, Ozan Kabaki Og Orkun Kokcu Fredag ​​kveld for suspensjon, mens Kenan Karaman han trakk seg fra laget på grunn av skade.

Kaan Ayhan Og Merih Demiral det bør derfor vises i sentrum av forsvaret, mens Berat Ozdemir kunne debutere i Tyrkia midt i parken.

Hakan Calhanoglu kan bli bedt om å operere på venstresiden i denne kampen, med kaptein og toppscorer Burak Yilmaz bli med i angrepet av Yusuf Yazici.

Når det gjelder Norge, ble Haaland tvunget til å trekke seg på grunn av skade mens Kristoffer Ajer, Jonas Svensson, Alessandro Sorlotho Og Joshua King de er blant de savnede også på grunn av fysiske kondisjonsproblemer.

Trener Solbakken kan bestemme seg for å gå over til 4-3-3 på grunn av sine problemer i siste tredjedel av banen, med Kristian Thorstvedt potensielt leder linjen.

Arsenal Martin Odegaard den kunne også operere i et avansert område, mens Mohamed Elyounoussi Og Patrick Berg de er begge stilt opp til starten av nøkkelrunden i kvalifiseringen.

Tyrkia mulig grunnopplæring:
Blomstrende; Celik, Ayhan, Demiral, Muldur; Nedenfor, Ozdemir, Tufan, Calhanoglu; Yilmaz, Yazici

Norge mulig grunnopplæring:
Nyland; Pedersen, Hanche-Olsen, Strandberg, Meling; Fossum, Thorsby, Berg; Odegaard, Thorstvedt, Elyounoussi


SM-ord grønn bakgrunn

La oss si: Tyrkia 2-1 Norge

Et fullverdig norsk lag vil gjerne ha en sjanse til å score et positivt resultat på fredag, men gjestene mangler noen viktige spillere til denne kampen. Vi forventer at det blir en tett kamp i Istanbul, men vi har bare måtte nøye oss med en knepen seier til vertene.


Hovedtips

Våre erfarne tipserpartnere a Sporita.com tipper over 1,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for andre dokumenterte fotballtips.Over 1,5: data


ID: 466637: 1false2false3false: QQ :: fra skrivebordet db: LenBod: collect11599:

Related Videos

Leave a Comment