Home » Forhåndsvisning: Polen vs Latvia: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Forhåndsvisning: Polen vs Latvia: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

by Roald Amundsen

Sports Mole forhåndsviser tirsdagens vennskapskamp mellom Polen og Latvia, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

To lag som ikke klarte å få direkte inngang til EM 2024 avslutter året med en treningskamp på tirsdag Polen gjest Latvia på Stadion Narodowy i Warszawa.

Michal Probierz«s menn endte på tredjeplass i gruppe E for å dømme seg til en sluttspillplass, mens gjestene endte gruppe D på bunnplass med bare tre poeng til navnet sitt.


Forhåndsvisning av kamp

©Reuters

Ikke siden 2004 har Polen blitt tvunget til å se et EM hjemmefra – plassering i gruppespillet i 2008, 2012 og 2020 før et løp til kvartfinalen i 2016 – men Eagles har fortsatt mye arbeid å gjøre for å stemple billett til finalen.

Etter å ha nådd åttendedelsfinalen i verdensmesterskapet i 2022 så gruppe E ut til å være klar for Polen, men åtte kamper og to managere senere falt vertene tirsdag for Albania og Tsjekkia i gruppen.

Et par hjemmekamper med Moldova og Tsjekkia ga Polen en stor mulighet til å snike seg inn blant de to beste, men Probierzs menn ble tvunget til å spille 1-1 i begge etapper for å avslutte et poeng bak sistnevnte på tredjeplass, selv om de nå har sluttspillet å falle tilbake på.

Med mindre Kroatia og Italia klarer å kvalifisere seg direkte, vil Polen gå inn på bane A i sluttspillet som det høyest rangerte laget, men Eagles bør være takknemlige for å ta en pause fra konkurransen denne uken, etter å ha oppnådd kun to seire over Færøyene i de seks siste EM-kvalifiseringskampene.

Vertene deltok kun i en treningskamp i år, men det var verdt det da de slo EM 2024-vertene Tyskland 1-0 under Tysklands ving. Fernando Santosutvidet sitt ubeseirede løp i utstillingskamper til syv kamper siden nederlaget mot tsjekkerne i 2018.

Latvia-trener Dainis Kazakevics før kampen 15. oktober 2023©Reuters

Polens kvalifiseringskampanje er ikke over ennå, men Latvia har blitt overlatt til å tenke på en ny forglemmelig innledende runde, etter å ha vært åtte ganger i gruppe D og tapt syv av dem.

Armenias 2-0 hjemmetap er alt de 11 ulvene har hatt å rope om de siste månedene, og den ene seier ble fulgt av påfølgende tap mot Tyrkia og Kroatia, og bukket under for Armenia-målene. Lovro Majer OG Andrei Kramaric mot sistnevnte lørdag.

Mens Polens siste fravær fra EM går tilbake til 2004, deltok Latvia, tilfeldigvis, i sin eneste store turnering til dags dato, men en rask eliminering i gruppespillet – hvor de ikke klarte å sikre en eneste seier – betydde at det nå ble innledet med fem mislykkede forsøk. å gjøre et flott comeback.

Ikke engang opprykk til Nations League C kunne redde Latvia, ettersom den potensielle sluttspillplassen reservert for League Ds best plasserte lag vil gå til Estland, og ombyggingen for 2024 begynner nå for manageren. Dainis Kazakević ekko.

Latvia klarte å overvinne Polen i en EM 2004-kvalifiseringskamp på vei til turneringen, men siden den gang har de 11 ulvene tapt fire på rad mot Eagles uten å finne nettmaskene en gang, sist gang 3-0 i 2019 takket være en Roberto Lewandowski trilling.

Vennlig form for Polen:

Polen-skjema (alle konkurranser):

Vennlig form med Latvia:

Form Latvia (alle konkurranser):

Annonse – innhold nedenfor:


Lagnyheter

Jakub Piotrowski fra Polen feirer sitt første mål med lagkameratene 17. november 2023©Reuters

Samt å miste Aston Villas høyreback Matty Cash På grunn av skade før møtet mot Tsjekkia, så Polen en annen forsvarer i Heerenveen Pawel Bochniewicz fredag ​​forlot han banen etter 58 minutter, etter å ha vist symptomer på isjias.

Det polske fotballforbundet bekreftet at Bochniweicz vil bli sendt tilbake til klubben sin for å begynne rehabilitering, og etterlater Probierz med en forsvarer mindre å kalle opp til tirsdagens kamp; Mateusz Wieteska OG Patryk Peda de er de eneste alternativene i hjertet av forsvaret.

Napoli i Napoli Piotr Zielinski ble merkelig nok igjen på benken for besøket til Tsjekkia forrige uke, og med noe annet enn skryterett på streken, gjenstår det å se om 29-åringen blir kastet rett tilbake i start-11.

Latvia vil imidlertid dra nytte av returen av en erfaren landskamp til tirsdagens vennskapskamp, ​​i midtbanerollen Eduard Emsis – som utøver yrket sitt i Norge med Raufoss – kan komme tilbake etter å ha sonet en kamps utestengelse i EM-kvalifiseringen mot Tsjekkia.

Emsis» retur kan skape problemer Aleksejs Saveljevser i sentrum av parken, men ellers bør Kazakevics holde troen på flertallet av hans startende etter nederlaget mot Kroatia, slik Cambuur gjorde Robert Uldrikis leder siktelsen.

Mulig startoppstilling for Polen:
Bulka; Bednarek, Peda, Wieteska; Frankowski, Zielinski, Piotrowski, S. Szymanski, Zalewski; Lewandowski, Buksa

Mulig startoppstilling for Latvia:
Ozoler; Savalnieks, Cernoordijs, Balodis, Ciganiks; Tobers, Emsis; Zelenkovs, J. Ikaunieks, Daskevics; Uldrikis


Ord SM grønn bakgrunn

La oss si: Polen – Latvia 3-0

Mellom to lederskifter har Polonias aktiviteter på banen etterlatt noe å ønske i 2023, men Eagles vil definitivt avslutte et utfordrende år på en positiv måte.

Bortsett fra en suksess mot Armenia, har prestasjoner og mål vært vanskelig å oppnå for Latvia de siste månedene, og selv om Probierz blander sammen ressursene sine, bør Polen triumfere som vanlig.

For dataanalyse av mest sannsynlige utfall, poeng og mer for denne kampen, klikk her.


ID:529369:1false2false3false:QQ:: fra skrivebordet db :LenBod:collect13325:

Forhåndsvisninger via e-post

Klikk her for å få Sporty føflekkden daglige e-posten med forhåndsvisninger og spådommer for hver viktig kamp!


Related Videos

Leave a Comment