Home » Forhåndsvisning: Norge vs. Latvia – spådom, lagnyheter, lagoppstillinger –

Forhåndsvisning: Norge vs. Latvia – spådom, lagnyheter, lagoppstillinger –

by Roald Amundsen

Sports Mole forventer lørdagens VM – Europa-kvalifiseringsoppgjør mellom Norge og Latvia, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Norge han kommer inn på en lørdag VM 2022 kvalifiseringskamp mot Latvia vel vitende om at en seier, i det minste midlertidig, ville flytte dem til toppen av gruppe G.

Hjemmelaget er for øyeblikket nummer to i gruppen, to poeng bak lederne Nederland, mens Latvia ligger på femteplass, etter å ha samlet bare fem poeng fra sine åtte kamper så langt.


Forhåndsvisning av spillet

© Reuters

Norge har vunnet fem, uavgjort to og tapt en av åtte gruppe G-kamper for å samle 17 poeng, noe som ga dem på andreplass, to poeng bak lederne Nederland og to foran tredjeplasserte Tyrkia.

Som nevnt vil en seier til vertene på lørdag ta dem til toppen av gruppen, men Nederland vil komme tilbake til toppen dersom de klarer å slå Montenegro på kvelden.

Norge reiser til Nederland på tirsdag og seks poeng av de seks tilgjengelige ville være nok til å se Lions havne på toppen av gruppen, men de kan også havne på tredjeplass og gå glipp av en sluttspillmulighet.

Stale Solbakkenhar vunnet tre av sine fire siste gruppe G-kamper, slått Latvia, Gibraltar og Montenegro, i tillegg til å hente et verdifullt poeng borte fra Tyrkia 8. oktober.

Norge har ikke kvalifisert seg til finalen i et verdensmesterskap siden Frankrike i 1998, noe som betyr at det ville vært en flott historie om de kommer seg til neste års turnering.

Latvia-trener Dainis Kazakevics avbildet 27. mars 2021© Reuters

Latvia, derimot, spiller bare for stolthet på dette stadiet, med en rekord på én seier, to uavgjorte og fem tap i de åtte gruppekampene, noe som gjør at de blir nummer fem, og de kan ikke avslutte høyere enn sin nåværende plass.

Det ville alltid vært et stort krav for Wolves å konkurrere i denne seksjonen, og de har aldri kvalifisert seg til en verdenscupfinale, så deres plassering i gruppen er ingen overraskelse.

Dainis KazakevicsLagets lag tok faktisk ett poeng unna Tyrkia i slutten av mars, før de slo Gibraltar 3-1 i september og noterte sin første seier i en VM-kvalifiseringskamp siden oktober 2017.

Latvia har siden tapt tre av sine fire VM-kvalifiseringskamper, men klarte å hente et poeng i Montenegro i september og kan bli en tøff motstander for Norge her.

Når det er sagt, var Norge relativt komfortable i omvendt kamp i september, med Erling Braut Haaland Og Mohamed Elyounoussi scoret mål i en 2-0 seier.

Norge VM-kvalifisering – Europa Form:

Norge-modul (alle konkurranser):

Latvia World Cup-kvalifiseringer – Form Europa:

Latvia-modul (alle konkurranser):


Lagnyheter

Norske Erling Braut Haaland fotografert 6. juni 2021© Reuters

Norge står uten tjenestene til stjernen Haaland på grunn av et hofteproblem mens Stian Rode Gregersen den er heller ikke tilgjengelig for valg lørdag kveld på grunn av suspensjon.

Elyounoussi scoret begge målene mot Montenegro sist og er en selvsikker starter på den siste tredjedelen av banen mens Jens Petter Hauge den bør også være tilstede i et angrepsområde.

Norge har opsjoner i rollen som midtspiss, med Watfords Joshua King og RB Leipzig Alessandro Sorlotho begge i rosa, men Kristian Thorstvedt får kanskje bare nikk.

Når det gjelder Latvia, bør det ikke være noen virkelige overraskelser i startelleveren, med laget som sannsynligvis vil ligne på det de imponerte i 2-1 hjemmetap mot Tyrkia sist.

Arturs Zjuzins er lagets toppscorer med sju mål, og 30-åringen forventes å operere på et midtbaneområde for landslaget sitt.

Mellomtiden, Vladislavs Gutkovskis, som har funnet bunnen fire ganger på 29 opptredener for landet sitt, vil sannsynligvis være midtspissen i en 4-2-3-1.

Norge mulig grunnopplæring:
Nyland; Pedersen, Hanche-Olsen, Strandberg, Meling; Odegaard, Midtsjo, Thorsby; Hauge, Thorstvedt, Elyounoussi

Latvia mulig grunnopplæring:
Eik; Savalnieks, Cernoordijs, Dubra, Jurkovskis; Zuzhin, Emsis; Kamess, Uldrikis, Ciganiks; Gutkowski


SM-ord grønn bakgrunn

La oss si: Norge 2-0 Latvia

Haalands fravær er et stort slag for Norge, men hjemmelaget har fortsatt mange kvaliteter på spissposisjonene og vi forventer at de får en ny storseier relativt normalt her.


Hovedtips

Våre erfarne tipser-partnere a Sporita.com tipper over 2,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for dette spillet og for flere utprøvde fotballtips.Over 2,5: data


ID: 469886: 1false2false3false: QQ :: fra skrivebordet db: LenBod: collect10682:

Forhåndsvisninger via e-post

Klikk her for å få sporty føflekkden daglige e-posten med forhåndsvisninger og spådommer for hver viktig kamp!


Related Videos

Leave a Comment