Home » Forhåndsvisning: Moldova-Albania: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Forhåndsvisning: Moldova-Albania: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

by Roald Amundsen

Sports Mole forhåndsviser fredagens EM-kvalifiseringsoppgjør mellom Moldova og Albania, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Albania de kan sikre seg en plass i sin andre store turnering noensinne med bare ett poeng bak seg Moldova I Euro 2024 kvalifisering på fredag.

Gruppe E forblir djevelsk tett, og en seier for vertene ville feie gruppen på vidt gap foran den siste dagen.


Forhåndsvisning av kamp

©Reuters

Begge gruppe E-kampene vil langt på vei avgjøre om det blir alt eller ingenting å spille for neste mandag, men uansett er det nok av kombinasjoner i en veldig spennende gruppe.

Albania topper tabellen og trenger bare et poeng for å sikre passasje mot Moldova her, eller Færøyene neste uke, noe som gjør dem til store favoritter.

Hvis Moldova skulle tape her, ville de trenge uavgjort i den andre gruppekampen, mellom Polen og Tsjekkia, ettersom en seier over tsjekkerne neste uke ville føre dem til Albania.

En seier for Moldova og uavgjort i Warszawa ville bety Serghei ClescencoUavgjort i Tsjekkia hadde vært nok til at laget kunne kvalifisere seg takket være resultatene i de direkte kampene.

Seirer for både Moldova og Polen på fredag ​​vil se at bare to poeng skiller de fire nasjonene, noe som gjør det til en av de trangeste kvalifiseringsgruppene i nyere tid.

Hvis Tsjekkia skulle vinne i Polen og Moldova ikke klarte å vinne her mot Albania, ville det imidlertid vært en skuffende atmosfære for de nøytrale på siste dag, ettersom dette ville se SylvinhoLaget rykker opp med tsjekkerne.

Albania vil derfor føle seg ekstremt selvsikker, gitt de to gunstige dagene og de siste resultatene mot de sterkeste lagene i gruppen.

Men selv om de kommer inn i denne månedens landskamper på bakgrunn av 2-0 og 3-0 seire over henholdsvis Polen og Tsjekkia, har det vært få formmønstre vist av noe lag i gruppen, noe som betyr at det ikke kan utelukkes Ingenting. .

Albania er imidlertid det eneste laget som kan hevde å ha vist konsistens, etter å ha oppnådd 13 poeng av 15 mulige siden tapet i Polen på første kamp.

Jasir Asani fra Albania feirer sitt første mål med lagkameratene 12. oktober 2023©Reuters

Det nederlaget i Warszawa betydde at de bare hadde én seier på 12 på rad, men etter å ha tatt ansvar for første gang i det møtet med Polen, gjorde Sylvinho tydeligvis en enorm forskjell, sammen med Pablo Zabaleta OG Doriva som assistenter.

Deres gode prestasjon tok dem til randen av å nå en andre storturnering etter deres opptreden på EM 2016, bortsett fra at denne kvalifiseringen ikke vil være omgitt av kontroverser.

Albania ble enormt hjulpet av en 3-0-seier borte mot Serbia og et poengtrekk for naboene på Balkan etter at de besøkende spillerne ble angrepet på banen i Beograd av serbiske fans da en drone fløy over og viste et flagg som viste Kosovo som en del av Albania over feltet.

I siste runde var Albania uheldig, og gikk ut av gruppespillet på målforskjell til tross for at de hadde vunnet sin siste gruppekamp mot Romania.

Det er Romanias naboer, Moldova, som potensielt kan hindre deres tilgang til neste sommers finale om de klarer å fortsette eventyrsesongen her.

Clescencos menn har blitt nasjonale helter gitt sine bedrifter i denne gruppen, etter å ha spilt uavgjort mot Tsjekkia før de tok fire poeng unna Polen.

Det nåværende underskuddet ville blitt enda kortere dersom laget ikke hadde blitt tvunget til uavgjort første dag av Færøyene, det eneste laget som har tapt poeng mot gruppens ledere.

Deres eneste tap på seks gruppekamper kom i Albania, men de var fenomenale på hjemmebane, siden deres 3-2-seier mot Polen i juni var en av de mest kjente i landets fotballhistorie.

Form for kvalifisering til EM i Moldova:

Form Moldova (alle konkurranser):

Form for kvalifisering til EM i Albania:

Albania-skjema (alle konkurranser):

Annonse – innhold nedenfor:


Lagnyheter

Albanias trener Sylvinho reagerer 7. september 2023©Reuters

Manager Clescenco har valgt den samme gruppen av spillere som har tjent ham så godt denne sesongen så langt, så de kan være uendret fra laget som tok et usannsynlig poeng borte til Polen forrige måned.

Spissen Ion Nicolaescu kom tilbake fra skade akkurat i tide for landslaget sitt, siden Heerenveen-spilleren ikke hadde vært med siden kampen mot Polen før han gjorde en 12-minutters cameo sist helg mot Vitesse, hvor han scoret det tredje avgjørende målet.

25-åringen var nøkkelmannen i gruppen for Moldova, og scoret utligningen mot Færøyene, i tillegg til tre i de to kampene mot Polen.

Armando Broia er det overraskende fraværet til det albanske laget til tross for at han nylig kom tilbake fra skade med Chelsea.

I likhet med sin motpart har Sylvinho valgt å forbli i gruppen som tok Albania til randen av kvalifiseringen, slik at også de kunne forbli stort sett uendret.

De vil bli tvunget til å gjøre minst én endring, som Arlind Ajeti han trakk seg på grunn av skade, og sluttet seg til sine medforsvarere Marash Kumbulla OG Enea Mihaj fra hverandre.

Ardian Ismajli han er satt til å være mannen som kommer til å spille for gjestene, noe som betyr at Albania sannsynligvis vil stille med syv Serie A-spillere fra start her.

Moldovas sannsynlige startoppstilling:
Railian; Revenco, Craciun, Baboglo, Marandici, Reabciuk; Postolachi, Motpan, Rata, Cojocaru; Nicolaescu

Mulig startoppstilling for Albania:
Berisha; Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj; Asani, Ramadani, Bajrami; Asllani, Cikalleshi, Seferi


Ord SM grønn bakgrunn

La oss si: Moldova-Albania 0-2

Selv om det er en mulighet for at Moldova kan få en ny overraskelse som lar både deres og Albanias sjanser være i balanse, vil de finne det tøft mot topplaget i gruppen.

Albania viste seg maktesløs etter å ha tapt sin åpningskvalifiseringskamp, ​​og burde ha små problemer med å sikre seg en plass i neste sommers finale.

For dataanalyse av mest sannsynlige utfall, poeng og mer for denne kampen, klikk her.


Det beste rådet

Vår ekspertinformant samarbeider om Sportita.com de forventer mer enn 1,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for denne kampen og for andre utprøvde fotballtips.Over 1,5: data


ID:529116:1false2false3false:QQ:: fra skrivebordet db :LenBod:collect15956:

Forhåndsvisninger via e-post

Klikk her for å få Sporty føflekkDin daglige e-post med forhåndsvisninger og spådommer for hver store kamp!


Related Videos

Leave a Comment