Home » Forhåndsvisning: Liechtenstein vs Luxembourg: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Forhåndsvisning: Liechtenstein vs Luxembourg: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

by Roald Amundsen

Sports Mole forhåndsviser søndagens EM-kvalifiseringsoppgjør mellom Liechtenstein og Luxembourg, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

Luxembourg vil prøve å sette en stopper for det som har vært sterkt Euro 2024 kvalifiseringskampanjen på en positiv tone da de møter vanskelighetene til gruppe J Liechtenstein Søndag ettermiddag.

Besøkende blir nummer tre i gruppen uavhengig av hva som skjer i det siste settet med kamper, men vil fortsatt kunne kvalifisere seg til neste sommers EM via UEFA Nations League C-sluttspillet.


Forhåndsvisning av kamp

©Reuters

Liechtenstein har nå en tapsrekke på 22 kamper i alle konkurranser etter et 2-0 hjemmetap mot Portugal torsdag kveld, med resultatet som holder dem nederst i gruppe J med null poeng.

Ikke overraskende har de blå-røde aldri kvalifisert seg til finalen i et EM, mens de kun har vunnet fem kvalifiseringskamper til turneringen, noe som er en svimlende statistikk.

Sist Liechtenstein klarte å unngå nederlag var i september 2021 mot Armenia, men deres siste seier kom mot Luxembourg: en 2-1 suksess i en vennskapskamp i oktober 2020.

De slitende lagene har ikke klart å vinne en konkurransekamp siden september 2020 og led et 2-0-tap da de møtte Luxembourg i returkampen i denne gruppen i juni.

Konrad Funfstuck han har tapt alle de syv kampene siden han ble utnevnt til hovedtrener i mai, men det har vært noen forbedringer i prestasjonene, og det er små positive ting 43-åringen vil kunne ta fra nok en ekstremt vanskelig kvalifiseringskampanje til en viktig turnering .

Luxembourg-trener Luc Holtz 23. mars 2023©Reuters

Luxembourg, derimot, kommer inn i denne kampen etter deres 4-1 suksess over Bosnia-Hercegovina torsdag kveld, som tok dem til 14 poeng i gruppen.

De røde løvene vant fire, uavgjort to og tapte tre av sine ni gruppe J-kamper for å samle 14 poeng, noe som plasserte dem på tredjeplass i gruppen, fem poeng bak andreplasserte Slovakia.

Luxembourg har aldri kvalifisert seg til finalen i en stor turnering, men dette er deres beste kvalifiseringssesong noensinne, og landslaget vil spille i UEFA Nations League C-sluttspillet, noe som kan føre til at de går videre til neste års turneringssommer.

Luc HoltzDe har sluppet inn 19 mål i denne gruppen, noe som vil være bekymringsfullt foran sluttspillet, selv om ni av dem kom i et imponerende 9-0-tap mot Portugal i september.

Luxembourg hadde faktisk gått tre kamper uten seier i gruppen før oppgjøret med Bosnia-Hercegovina på torsdag, men var imponerende i sin komfortable hjemmeseier.

Liechtensteins form for kvalifisering til EM:

Form for kvalifisering til EM i Luxembourg:

Annonse – innhold nedenfor:


Lagnyheter

Luxembourg-spillere feirer etter kampen 20. juni 2023©Reuters

Liechtenstein-manageren kan ta mye positivt fra det som var en sterk prestasjon mot Portugal på torsdag, og det ville ikke være en overraskelse å se de fleste spillerne beholde plassene sine til denne kampen.

Simon Luchinger han ble byttet ut ved pause i kampen mot Portugal på grunn av et uspesifisert problem han kan ha Livio Meier introdusert i midten av feltet.

Dennis Salanović er lagets toppscorer med fire, og 27-åringen ventes tatt igjen på siste tredjedel av banen fra kl. Julien Hasler.

Når det gjelder Luxembourg, Gerson Rodrigues han scoret to ganger i hjemmeseieren mot Bosnia-Hercegovina, og Sivasspor-spissen forventes å treffe midten igjen.

Sebastien Thill det er et alternativ å gå inn i et stort område, men store endringer er usannsynlige Christopher Martins bestemt til å returnere til midtbanen igjen.

Daniele Sinanisom har 12 internasjonale mål, vil sannsynligvis fortsette i XI, men det kan bli en merkbar endring i forsvaret, med Seid Korac potensielt komme for å tjene bare sin fjerde cap.

Mulig startoppstilling for Liechtenstein:
Buchel; Malin, Wieser, Traber; Beck, Meier, Buchel, Sele, Goppel; Hasler, Salanović

Mulig startoppstilling for Luxembourg:
Moris; M Martins, Korac, Chanot, Carlson; Sinani, Olesen, C Martins, Barreiro, S Thill; Rodriguez


Ord SM grønn bakgrunn

La oss si: Liechtenstein – Luxembourg 0-2

Liechtenstein kan ha blitt styrket av prestasjonene mot Portugal sist gang, men det er veldig vanskelig å støtte dem til å hente poeng i en gitt kamp. Luxembourgs kvalifiseringsløp har vært utmerket, og vi forventer at de oppnår ytterligere tre poeng søndag kveld.

For dataanalyse av mest sannsynlige utfall, poeng og mer for denne kampen, klikk her.


Det beste rådet

Vår ekspertinformant samarbeider om Sportita.com de forventer borteseier i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for denne kampen og for andre utprøvde fotballtips.Borteseier: data


ID:529263:1false2false3false:QQ:: fra skrivebordet db :LenBod:collect12316:

Forhåndsvisninger via e-post

Klikk her for å få Sporty føflekkden daglige e-posten med forhåndsvisninger og spådommer for hver viktig kamp!


Related Videos

Leave a Comment