Home » Forhåndsvisning: Aserbajdsjan vs Sverige: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

Forhåndsvisning: Aserbajdsjan vs Sverige: spådommer, lagnyheter, lagoppstillinger

by Roald Amundsen

Sports Mole forhåndsviser torsdagens EM-kvalifiseringsoppgjør mellom Aserbajdsjan og Sverige, inkludert spådommer, lagnyheter og mulige lagoppstillinger.

En irrelevant Euro 2024 Kvalifiseringsgruppe F finner sted i Baku torsdag Aserbajdsjan Velkommen Sverige på Tofiq Bahramov Republican Stadium.

Begge nasjonene er allerede slått ut av de to øverste plasseringene, men Sveriges skjebne har forsvunnet til ubetydelighet midt i de urovekkende scenene i Brussel forrige måned.


Forhåndsvisning av kamp

©Reuters

Mens Aserbajdsjan bare kan nå tredjeplassen i EM 2024-kvalifiseringen på det meste, Giovanni De BiasiMennene er fortsatt i kamp om å nå sin første store turnering via sluttspillet, selv om de satser på noen av sine tidligere League C-rivaler for å gjøre dem en tjeneste for at scenariet skal realiseres.

Oktober startet positivt for vertene torsdag, som etter 2-1 vennskapssuksessen mot Jordan i september slo Estland 2-0 i kvalifiseringen, et lag som allerede var kvalifisert, og ga Østerrike allerede kvalifiserte et strålende løp for pengene på kampdag seks.

Til slutt, men Marcel Sabitzerstraffe i det 48. minutt – innsådd av a Rahil Mammadov håndball – nekter Aserbajdsjan et poeng, og laget til De Biasi kunne neppe hatt en vanskeligere konklusjon; Bortekampen mot serieleder Belgia venter oss på søndag.

Ikke desto mindre kan det fjerdeplasserte landslaget gå videre til sluttspillet som et av de fire beste lagene i League C, selv om disse plassene for øyeblikket er okkupert av Georgia, Hellas, Kasakhstan og Luxembourg, med Aserbajdsjan neste i køen for en billett.

Siden Georgia ikke kan nå de to beste i gruppen sin, vil De Biasis menn derfor trenge minst en av Hellas, Kasakhstan eller Luxembourg for å kvalifisere seg direkte og gi dem sluttspillplassen, men det første punktet på landslagets agenda er å gå tom. . ni kamper på rad uten hjemmeseier i EM-kvalifiseringen.

Svenske fans inne på stadion da spillet er avbrutt etter en skyting i Brussel 16. oktober 2023©Reuters

Etter Viktor GyokeresSveriges mål ble nektet av en Romelu Lukaku straff i Brussel 16. oktober, kom hjerteskjærende nyhet om at to svenske fans ble skutt og drept i et terrorangrep i den belgiske hovedstaden da de satte kursen mot Kong Baudouin stadion.

Siden svenske fans ble holdt inne på stadion for sin egen sikkerhet, ble begge lag enige om å avslutte kampen tidlig ved pause før de håndhilste med en 1-1 pause som sluttresultat, gitt at det var lite på spill. angående kvalifisering.

Mens fotball helt sikkert kommer på andreplass Janne AnderssonI sine to siste kamper har de blå og gule – som er tredje i gruppen med syv poeng til navnet sitt – ikke klart å kvalifisere seg til EM for første gang siden 1996, noe som betyr at Anderssons periode i det varme setet vil komme til en slutten av denne måneden.

61-åringen – som har hatt ansvaret siden 2016 – har sagt ja til å trekke seg hvis han ikke klarer å lede Sverige til neste års turnering, så de blågule kan bare se etter å gi sin mangeårige leder den perfekte sendingen – av i sine to siste kamper mot Aserbajdsjan og Estland.

Gjestenes to motstandere denne måneden er de eneste to lagene som har blitt beseiret av Sverige i EM 2024-kvalifiseringen, mens Andersson overvåket en 5-0-tømming av Aserbajdsjan hjemme i mars, som førte til at de blå og gule endte på tredjeplass. tre mot landslaget etter 1-0 og 3-0 seirene i VM-kvalifiseringen 2002.

Kvalifiseringsskjema for EM i Aserbajdsjan:

Aserbajdsjan-form (alle konkurranser):

Kvalifiseringsskjema til EM i Sverige:

Form Sverige (alle konkurranser):

Annonse – innhold nedenfor:


Lagnyheter

Newcastle Uniteds Alexander Isak reagerer etter å ha pådratt seg en skade 25. oktober 2023©Reuters

Torsdagens kamp blir en rørende anledning for Aserbajdsjan-spissen Muse Qurbanlyhan jobber i toppklassen av svensk fotball med Djurgaden, men 21-åringen vil sannsynligvis trenge å gi impulser fra benken denne uken.

I stedet forventes 10-målsspissen Sheydayev å danne et dobbeltangrep med Hatayspor Renat Dadashovmest sannsynlig med Emin Mahmudov bærer kapteinsbindet som sjefskaperen av Aserbajdsjan.

I mellomtiden Newcastle United-spissen Alexander Isak topper Sveriges fraværsliste da Magpies-skytten sliter med å komme seg etter en lyskeskade, selv om han forventes å komme seg helt mens den hjemlige ligaen er suspendert.

Isak trakk seg imidlertid fra den svenske troppen før kampen med Belgia, så Andersson forventes å stille med en identisk slagstyrke bestående av Gyokeres og Dejan Kulusevskiførstnevnte har vært en åpenbaring for Sporting Lisboa med 12 mål og fire målgivende pasninger på 14 kamper siden han flyttet fra Coventry City.

Mulig Aserbajdsjans startoppstilling:
Mahammadaliyev; Mammadov, Kryvotsiuk, Haqverdi; Bayramov, Diniyev, Isayev, Cafarquiliyev; Mahmudov; Sheydayev, Dadashov

Mulig startoppstilling for Sverige:
Olsen; Wahlqvist, Lindelof, Helander, Augustinsson; Svanberg, Ekdal, Cajuste, Forsberg; Kulusevski, Gyokeres


Ord SM grønn bakgrunn

La oss si: Aserbajdsjan – Sverige 0-2

Uten seier eller mål i de tre tidligere møtene med Sverige, forventes Aserbajdsjans målløse og seierløse løp mot skandinavene å fortsette på torsdag, selv om Anderssons menn forståelig nok synes det er vanskelig å konsentrere seg om fotballen.

Den blå-gule ga det Isak-løse Belgia et løp for pengene forrige måned, og vi forventer at Anderssons siste bortetur med ansvar ender med komfortabel suksess.

For dataanalyse av mest sannsynlige utfall, poeng og mer for denne kampen, klikk her.


Det beste rådet

Vår ekspertinformant samarbeider om Sportita.com de forventer mer enn 1,5 mål i denne kampen. Klikk her for å finne ut hva annet de spår for denne kampen og for andre utprøvde fotballtips.Over 1,5: data


ID:528977:1false2false3false:QQ:: fra skrivebordet db :LenBod:collect15512:

Forhåndsvisninger via e-post

Klikk her for å få Sporty føflekkDin daglige e-post med forhåndsvisninger og spådommer for hver store kamp!


Related Videos

Leave a Comment