Home » Forbedrede resultater og sterk ordreinngang for NRC Group

Forbedrede resultater og sterk ordreinngang for NRC Group

by Ashley Olsen

Det er vanskelig å bygge opp en økonomisk reserve, spare til den første boligen, spare penger til barna eller balansere privatøkonomien. Mange lever i dag med økonomisk stress, stress som med god oversikt, kontroll og forståelse for privatøkonomi kan snus til noe positivt. Veien trenger ikke å være kompleks, noe Anyfins økonomiske søknad beviser.

Av brukerne av Anyfins finansapp sa 67 % at de hadde opplevd økonomiske vanskeligheter tidligere. Det kan være stress forårsaket av for eksempel en uventet utgift eller regning. For å unngå dette stresset har Anyfin laget en applikasjon som sammen med ny teknologi tilbyr rettferdige, enkle og smarte tjenester som hjelper brukeren til å se helheten og forbedre sin økonomi.

– Vi ønsker å gjøre det mulig for brukerne å betale tilbake sin eksisterende gjeld raskere og sette inn pengene sine på sparekonto. For brukerne våre vil appen være et verktøy som vil bidra til å bygge en bærekraftig økonomisk fremtid, sier Yook Shee, produktsjef i Anyfin.

Lavere renter på avdrag, kredittkort og personlige lån

For fire år siden ble Anyfin startet av gründere med erfaring i å lage teknologisuksesshistorier som Klarna og Spotify. Behovet for å lage appen er at grunnleggerne fant ut at et stort antall enkeltpersoner betaler renter og høye gebyrer unødvendig på avdrag, kredittkort og private lån. Og at denne situasjonen kunne endres til det bedre.

– Ved å eliminere unødvendige mellomledd og bruke smart teknologi, kunne vi tilby så lav rente som mulig helt fra starten. Vårt egentlige mål er å alltid prøve å hjelpe brukeren med en bedre økonomi, forklarer Yook Shee.

Ta kontroll over din daglige økonomi rett i appen

For å forstå markedet og de grunnleggende behovene til brukere, spurte Anyfin-teamet kundene om deres økonomiske virkelighet og hva som kunne gjøre deres økonomiske hverdag enklere. Resultatet er en app som gir brukeren muligheten til å spare penger, ta kontroll over sin daglige økonomi, og ta bort følelsen av at privatøkonomien er tøff, noe som i det lange løp reduserer forbruksstress og uventede regninger. .

– Vi har investert enormt mye tid og ekspertise for å gjøre en kompleks prosess virkelig enkel og forståelig for brukeren, sier Yook Shee.

De rette forutsetningene for å nå fremtidige økonomiske mål

Med personlig økonomisk innsikt blir det lettere å nå fremtidige økonomiske mål, og appen er laget for å motivere brukeren til å faktisk nå dem.

– Uansett dine økonomiske beslutninger eller mål, er Anyfin en komplett økonomisk løsning for alt fra daglig økonomi til fremtidige økonomiske mål. Tjenesten, erfaringen og verdien vi kan levere er virkelig unik, spesielt sammenlignet med tradisjonell bankvirksomhet, avslutter Yook Shee.

Om Anyfin
Anyfin ble lansert i 2017 av Mikael Hussain (CEO), Sven Perkmann (Chief Technology Officer) og Filip Polhem (Chief Operating Officer). Sammen har trioen en solid merittliste med å bygge noen av Sveriges største teknologiske suksesshistorier som Klarna, Spotify og iZettle. Under reisen med Anyfin fortsatte de å omgi seg med eksperter innen design, programmering, kunstig intelligens (AI) og kredittrådgivning. I Tyskland bygger Anyfin nå et lokalt team for å fortsette sitt oppdrag med å løse et av de største økonomiske problemene for europeiske forbrukere: urettferdig høye renter.

www.anyfin.com

Related Videos

Leave a Comment