Home » FC Schalke 04: Eksisterer ikke! Dårlige nyheter for S04

FC Schalke 04: Eksisterer ikke! Dårlige nyheter for S04

by Roald Amundsen

FC Schalke 04: Eksisterer ikke! Rett før maksspillet – bitter melding S04

Schalke 04: De største juvelene i Knappenschmiede

Schalke 04: De største juvelene i Knappenschmiede

Hvert år spiller nye talenter i Schalke 04 ungdomsakademi. Vi viser deg de beste spillerne som Knappenschmiede har produsert siden 1999.

Vis beskrivelse

Hele Gelsenkirchen gleder seg til denne kampen: Lørdag, den Schalke 04 mot Werder Bremen. Stillingsleder mot den første rivalen: Med tre poeng ville Knappen ta et gigantisk steg inn i Bundesliga.

For at dette skal lykkes trenger trener Mike Büskens sine beste spillere. Men onsdag (20. april) den Schalke 04 Dårlige nyheter: Andreas Vindheim av alle ble tatt igjen på trening.

FC Schalke 04: Vindheim slår til igjen

Det norske vinterfirmaet feiret hjemkomsten sist helg. Vindheim kom tilbake til banen for første gang på over to måneder i en 5-2-seier over Darmstadt. En leggskade hadde tidligere slått ham ut.

«Jeg er glad for å være tilbake med gutta», skrev han på Instagram, nå er neste tilbakeslag på vei. Som rapportert av «Sky» fra Berger Feld treningsleir, måtte Vindheim stoppe enheten.


FC Schalke 04: Vindheim fraktes bort – diagnose venter

Som et resultat fikk han et slag mot leggen. Han kunne uansett ikke gå tilbake til garderoben alene. Med beinet tungt bandasjert ble høyre vingen sparket av banen på en golfbil.

———————————-nyheter a Schalke 04


———————————-

Klubben utsatte umiddelbart spilleren for en etterforskning. Diagnosen venter fortsatt. Det er fortsatt uklart om hans forlovelse mot Bremen er i fare.

FC Schalke 04: Hva skjer i Vindheim?

Vindheim kom kun til Gelsenkirchen om vinteren. Schalke lånte ut 26-åringen fra Sparta Praha. Han strålte i sin første kamp med et mål og en assist før han skadet leggen i neste kamp.

+++ Mesut Özil: Insider avslører en krydret hemmelighet – DET burde ikke glede verdensmesteren i det hele tatt +++

Om sommeren har gruvearbeidere en kjøpsopsjon for spilleren. Han hadde nylig understreket hvor gjerne han ville bli i Schalke (du kan lese uttalelsene hans her). Beslutningen om å velge alternativet bør være lettere for sportsdirektør Rouven Schröder uten en ny skade. (mh)


Related Videos

Leave a Comment