Home » Fansen roper magasin for å objektivisere Kareena Kapoor | Underholdningsnyheter

Fansen roper magasin for å objektivisere Kareena Kapoor | Underholdningsnyheter

by Liv Ullmann

Bollywood-stjernen Kareena Kapoors siste fotoshoot for et nettmagasin har skapt mye diskusjon på sosiale medier. Mens mange satte pris på hans dristige utseende for magasinforsiden, passet en passasje som objektiverte skuespilleren ikke godt med mange fans. Nettbrukere uttrykte sitt sinne mot intervjueren og stilte spørsmål ved det «motbydelige» ordvalget som ble brukt i passasjen. «Hun er så saftig … du kan se buen på magen hennes under kjolen,» var en innledende uttalelse som ble brukt i artikkelen.

«Traumatiserende, men 100 % ekte, jeg frykter hvordan noen godkjente dette. Jeg vet ikke og kan ikke tro at Kareena Kapoor ville tillate den mest ekle og nedverdigende objektifiseringen av kvinner i hennes navn», skrev en person på Twitter.

Kareena Kapoor er den første Bollywood-kjendisen som poserer for magasinet. Skuespillerinnen hadde selv delt magasinets forsidebilde på sosiale medier. Kareena Kapoor aka Bebo hadde også nylig kommet som gjest på showet «Koffee with Karan» sammen med Alia Bhatt. De to skuespillerne nær programlederen Karan Johar snakket om deres private og profesjonelle liv i programmet.

Related Videos

Leave a Comment