Home » Færre tjenestemenn er delvis pensjonister

Færre tjenestemenn er delvis pensjonister

by Russell Crowe

Digitalisering og pandemien har ført til en endring i handlevaner og derfor til nye og større krav fra forbrukerne. For å oppfylle disse kravene og tåle økt konkurranse, må selskapene ha en velfungerende logistikkløsning. I dette tilfellet kan Constructor, som en ledende leverandør av arkiverings- og arkiveringsløsninger, hjelpe.

I dag må varer være lett tilgjengelig, praktisk og levert raskt – krav som har blitt oppfylt med økningen i netthandel. Enten du har en stor eller liten netthandel, eller en fysisk butikk med et mindre lager i nærheten, tilbyr Constructor optimaliserte logistikkløsninger for hver virksomhet.

– Vi tilbyr logistiske løsninger etter en grundig analyse av behovene. Hvor produktflyt, fleksibilitet, lokale ressurser, etc. blir evaluert for å tilby den beste løsningen til hver enkelt kunde, uavhengig av bransje eller størrelse, sier Alejandro Armas, administrerende direktør i Constructor Sweden.

Byggherren leverer og prosjektet blir presentert via komplett installasjon. I tillegg tilbyr de årlige inspeksjoner i henhold til reglene i det svenske arbeidsmiljøetaten, utført av deres eksperter.

Forenkle virksomheten din og spar penger

Ved å investere i riktig logistikkløsning kan bedrifter øke tilgjengeligheten. Reduser risikoen for plukkfeil, minimer håndteringstiden ved å maksimere kapasiteten til gjeldende lagringsplass.

– Med våre løsninger, for eksempel for lagring og distribusjon, kan du forbedre nøyaktigheten og spare mye tid, men også skape et tryggere og mer ergonomisk lagermiljø med færre tunge laster og mindre risiko for skader og ulykker, sier han. Alejandro Armas og fortsetter:

– Avhengig av investeringsmulighetene til selskapet, implementerer vi de mest passende løsningene de kan kjøpe for øyeblikket. På sikt vil de spare på investeringer og kan optimalisere sin logistikkløsning ytterligere hos oss.

Det fokuserer på automatisering og bærekraft

Produsenten, sammen med andre selskaper i Gonvarri Material Handling -gruppen, investerer nå ytterligere i automatiseringsløsninger.

– Automatisering av hele eller deler av sin interne logistikk betyr ofte en høyere initialinvestering for våre kunder. De ser imidlertid at tilbakebetalingen kommer direkte i form av reduserte ressurskrav, bedre ergonomi, reduserte overflatekrav og færre feil og klager. Våre automatiseringsløsninger kan brukes både uavhengig og som integrerte løsninger på kundenes lagersystemer for å skape en helt sømløs prosess. Løsningene er fleksible, og hvis det er en sterk økning i etterspørselen, vil du kunne møte det, sier Alejandro Armas.

Med Constructors halvautomatiske løsninger og fleksible heismaskiner kan kundene vokse ett automatiseringstrinn om gangen. I tillegg til automatisering investerer de også i å gå inn i nye sektorer som jobber med bærekraftige og klimavennlige løsninger. Byggherren har blant annet levert løsninger til selskaper som driver vertikal dyrking.

– Siden Constructor ønsker å bidra til reduksjon av utslipp gjennom smarte klimaløsninger, ønsker vi å hjelpe denne typen innovative selskaper til å utvikle og vokse i Sverige, avslutter Alejandro Armas.

Til byggherren

Constructor er en ledende leverandør av lagrings- og lagringsløsninger. De hjelper kundene sine gjennom hele prosessen, fra planlegging til installasjon og teknisk støtte. Siden 2018 har Constructor sammen med andre merker i Europa tilhørt Gonvarri Industries -gruppen.

Mer informasjon på constructor.se

Related Videos

Leave a Comment