Home » Etter opprykk til DEL med Löwen Frankfurt, flytter Bo Subr til Kassel – FFH.de

Etter opprykk til DEL med Löwen Frankfurt, flytter Bo Subr til Kassel – FFH.de

by Roald Amundsen

Kassel Huskies har en ny manager. Bo Subr, tidligere Löwen Frankfurt-mestertrener, vil bytte til det nordhessiske laget neste sesong og bli hovedtrener for Kassler DEL2-troppen.

Subr feiret nylig opprykk med Frankfurt-løvene

Bare forrige sesong kom den 41 år gamle tsjekkeren til Löwen Frankfurt i DEL2. I sin debutsesong vant han andredivisjonsmesterskapet med Südhessen og feiret opprykk til DEL.

Internasjonale suksesser

Subr har fire ligatitler og to gullmedaljer med det nederlandske landslaget i sin tolv år lange trenerkarriere. Som spiller har den tidligere forwarden vært aktiv i Canada, USA, Tsjekkia, Frankrike, Sverige, Norge, Serbia og Nederland. I 2010 kom Bo Subr bak gjengen.

ser frem til en ny utfordring

Bo Subr ser frem til Kassel: «Jeg vil takke managerne til Huskies for tilliten og jeg ser frem til den nye utfordringen. Kassel er en entusiastisk ishockeyby med store fans. Jeg gleder meg til å jobbe med laget og jeg ser frem til neste sesong.»

«Å ha øynene fast på målet vårt»

Huskies daglig leder Joe Gibbs sa: «Bo Subr har vist sin klasse som manager de siste årene. I flere ligaer har han alltid hatt en positiv innflytelse på laget og var i stand til å lede laget sitt til mesterskapet. Vi ser frem til å jobbe sammen og ha blikket festet på målet vårt.»

Related Videos

Leave a Comment