Home » Erling Haalands skade så alvorlig at han sliter med å GÅ når Dortmund-stjernen trekker seg fra Norges VM-kvalifisering

Erling Haalands skade så alvorlig at han sliter med å GÅ når Dortmund-stjernen trekker seg fra Norges VM-kvalifisering

by Henrik Ibsen

ERLING HAALAND går glipp av Norges kommende VM-kvalifiseringskamper med en skade da han «ikke engang kan gå».

21-åringen sies å lide av muskelproblemer og gikk glipp av Borussia Dortmunds tre siste kamper.

2

Erling Haaland skal ikke spille noen rolle i Norges kamper mot Tyrkia og MontenegroKreditt: AFP
Haaland gikk glipp av Dortmunds tre siste kamper og så fra tribunen da laget hans vant 2-1 denne helgen

2

Haaland gikk glipp av Dortmunds tre siste kamper og så fra tribunen da laget hans vant 2-1 denne helgenKreditt: Getty

Norge håpet han kunne komme tilbake for dem i kampene deres mot Tyrkia og Montenegro, men Haaland avslørte mandag at han ikke ville være tilgjengelig.

Haaland bekreftet at han ikke vil være i god form på Twitter: «Hei venner, beklager at jeg ikke forberedte meg til hjemmekampene. Jeg hadde det gøy. Uansett, lykke til til Norge.»

Haaland gikk glipp av Dortmunds tap mot Borussia Mönchengladbach, etterfulgt av seirene mot Sporting Lisboa og Augsburg.

Og hans klubbsjef Marco Rose forklarte situasjonen angående den norske spissen etter lagets 2-1-seier på lørdag.

Han sa: «Alt jeg kan fortelle deg er status quo. Erling har prøvd å spille i flere dager. Alle som kjenner ham vet også at han alltid vil spille.

«Han nådde ikke Champions League. Det begynte i Gladbach og det fungerte ikke i dag. Og han sa til meg veldig beleilig: «trener jeg ville elske å spille, men jeg kan ikke bevege meg som jeg vil, jeg kan ikke engang gå.

BLI MED I SUN VEGAS: FÅ EN GRATIS 10 £ BONUS MED 100 TALS AV SPILL Å SPILLE OG INGEN INNSKUDD KREVES (Generelle betingelser gjelder)

«Dette er status quo som vi jobber med, og jeg tror det ville vært smart om vi alle sluttet å spekulere. Jeg forstår det norske forbund. Han er et menneske, ikke en maskin. Hvis det ikke fungerer, så gjør det det. … fungerer ikke, det fungerer ikke.

«Vi må sørge for at Borussia Dortmund er friske, men også for det norske landslaget. Vi har hatt to kamper uten ham nå og for øyeblikket ser det ikke bra ut for Norge heller.

— Det sier Erling også, og vi bør slippe presset og ikke spørre ham om han har vært det hver dag. Vi bør la ham bli frisk.

Før skaden var Haaland i strålende form for klubb og land.

Han har allerede scoret 11 ganger på bare åtte kamper for Dortmund så langt denne sesongen.

Og i den siste landskampspausen i september scoret han fem ganger i Norges tre kamper, inkludert hattrick mot Gibraltar.

Norge ligger for øyeblikket på andreplass i sin VM-kvalifiseringsgruppe, uavgjort med Nederland og to poeng foran Tyrkia på tredjeplass.

?? Les vår Liveblogg om fotballnyheter for de siste ryktene, sladder og lukkede avtaler

Erling Haaland sier syv spissspillere er bedre enn ham, inkludert Englands Harry Kane og Chelsea-stjernen Timo Werner

Related Videos

Leave a Comment