Home » Erling Haaland:: Norsk stjerne anklaget for å lyve etter Sverige-kamp – FOTBALL INTERNATIONAL

by Roald Amundsen

Den som mener at en skandinavisk duell mellom Sverige og Norge er en kald affære, må tenke nytt.

2: 1 (1: 0) Norge vinner i Nations League i Solna, Sverige. Kampens vinner i borteseieren er nok en gang Erling Haaland (21). Spissen omsatte først en straffe (20.), og i det 69. minutt scoret han også det andre målet i Norges suksess.

Men etter kampen var ikke Haalands mål det første samtaleemnet, men hans krangel med den svenske forsvarsspilleren Alexander Milosevic (30).

Haaland, som for ny sesong fra Borussia Dortmund flyttet til Manchester City, forklarte starten av Zoff med svensken på TV2: «Først kalte han meg en hore. Og det kan jeg med sikkerhet si at jeg ikke er».

Etter det sa han at han skulle brekke beina mine. Halvannet minutt senere scoret jeg. Det var veldig bra, sa Haaland fornøyd med hvordan kampen gikk.

00:45

For en bragd
Aussie lykkes i et helt vanvittig drømmemål

Kilde: AP / SNTV / BILD

Milosevic avviste anklagene. Internasjonalen anklaget til og med motstanderen for å lyve.

Haalands kommentarer var «ganske frekke fordi jeg ikke snakker norsk og han snakker ikke svensk,» sa Milosevic: «Jeg snakker ikke engelsk på banen, så jeg er overrasket over at han sier ting jeg ikke sa. «