Home » Erling Haaland fra BVB etter å ha applaudert med Norge i kritikk

Erling Haaland fra BVB etter å ha applaudert med Norge i kritikk

by Russell Crowe

Etter 0:3-applausen til det norske landslaget lørdag i VM-kvalifiseringen mot Tyrkia, regnet kritikken ned for de skandinaviske spillerne. Spesielt Erling Haaland i Borussia Dortmund havnet i kryssilden.

«Han er skuffende. Han spiller ikke med den samme selvtilliten som vi er vant til fra hans side. I Dortmund slår han seg selv i ansiktet med feil pass. Her ble han bare overgitt. Jeg sier ikke at han er uinteressert, men han er strålende,» sa eksen. Norsk proff Bernt Hulsker Internasjonal fotball.

Tidligere Norges-kaptein og nåværende TV-ekspert John Arne Riise uttrykte en lignende vurdering av Haalands utseende, som endte etter ynkelige 83 minutter med hans erstatter: «Han fikk så mye ros for å ha blitt begeistret i Dortmund når ting ikke går bra. Men du dont ser ikke noe her.»

Haaland, som har scoret 33 mål på 31 kamper for BVB denne sesongen, har i hvert fall fått støtte fra lagkameraten Martin Ödegaard. «Poenget er at vi bruker ham bedre. Vi må spille fotball bedre og skape flere muligheter for ham,» sa Arsenal-proffen.

Norges opptreden «en katastrofe»

For nordmennene er dette det første nederlaget i den andre kvalifiseringskampen etter 3-0 i Gibraltar. Lokale medier kalte lagets prestasjon mot Tyrkia, gutter mot menn «en katastrofe» eller «forferdelig å se på».

Nordmennene må spille i Montenegro tirsdag før smellen mot Nederland 1. september.

Related Videos

Leave a Comment