Home » Erling Haaland elsker DENNE norske skjønnheten

Erling Haaland elsker DENNE norske skjønnheten

by Edvard Munch

Begge vokste opp i samme by

Hun er 18: Erling Haaland elsker DENNE norske skjønnheten

Erling Haaland er privat på sky ni (arkivbilde).

dpa, Martin Ricket

Erling Haaland har for tiden god tid. Da Norge ikke klarte å kvalifisere seg til VM i Qatar, kunne Manchester City-spissen slappe av. 22-åringen er for tiden i Marbella, hvor han eier en villa. Men han er ikke alene der: Som rapportert av den britiske avisen «The Sun» og dokumentert med bilder, reiser Haaland med sin tidligere hemmelige kjæreste.

Begge spilte for det lokale fotballaget

City-spissen skal ha et forhold til Isabel Haugseng Johansen, en fotballspiller fra hjembyen Bryne i Norge. Venner sier nå at Haaland er «forelsket» i 18-åringen. De skal ha vært sammen i flere måneder.

Lesetips: Hvordan Erling Haaland driver en svensk provins til vanvidd

De krysset begge veier tidlig i livet: Haaland og Johansen har felles venner, har vokst opp sammen på Bryne og spiller begge for det lokale fotballaget. «Isabel er kjent for sin skjønnhet på Bryne,» sa en kilde til The Sun. «De har kjent hverandre for alltid.»

Isabel Haugseng Johansen er Erling Haalands kjæreste.

Isabel Haugseng Johansen er Erling Haalands kjæreste.

instagram

Johansen satt også på tribunen hos BVB

En kilde la til: «Erling har verden for sine føtter – og kvinner står i kø for å være partneren hans. Men han er en veldig fornuftig gutt, og det gir perfekt mening at han dater en jente fra hjembyen som «han har kjent i årevis .»

Lesetips: Super disiplinert! Kjøttmonster Erling Haalands Super Nutrition Plan

Og mellom Haaland og deltidsarbeideren på en motebutikk ble det skikkelig gnist. «Det høres ganske alvorlig ut. Isabel har reist til Tyskland og England for å se Erling og nå er hun i Marbella med ham,» sa en kilde. Johansen satt allerede ved siden av Haalands familie på tribunen mens han fortsatt spilte for Borussia Dortmund. (jlu)

Related Videos

Leave a Comment