Home » Er Celsius-filmen en sann historie? Var det norske paret virkelig sittende fast i en snøstorm?

Er Celsius-filmen en sann historie? Var det norske paret virkelig sittende fast i en snøstorm?

by Russell Crowe

Overlevelsesfilmer er en enorm spenning blant thrillerfilmfanatikere. En av disse filmene er Celsius som viste historien om et ungt par som ble sittende fast i en immobilisert bil på grunn av mye snø og is. Mange overlevelsesfilmer får hype før filmen etter at de er laget på en sann historie. Mange seere er imidlertid nysgjerrige på filmen Celsius og vil vite svaret på «Er Celsius-filmen en sann historie?»

LES OGSÅ | Tekashi 6ix9ine-sjef sier at Hulu- og Showtime-prosjekter på 6ix9ine er «uautoriserte»

Er Celsius-filmen en sann historie?

Ifølge Roger Ebert, filmen Celsius er inspirert av en sann historie. Indiewire spesifiserer at selv om filmen Celsius det er ikke en sann historie, men den er inspirert av virkelige historier og virkelige mennesker som har gått gjennom slike situasjoner og på en eller annen måte kommet ut i live. Filmen er imidlertid ikke basert på en amerikansk forfatter og hennes ektemann, slik filmens manus beskriver det.

LES OGSÅ | Hva vil Hulu forlate i desember 2020? Se hele listen her

Den Brendan Walsh-regisserte filmen ble skrevet av Walsh selv med Daley Nixon. Celsius spiller Genesis Rodriguez, Vincent Piazza og Louis Cancelmi i hovedrollene. Filmen ble utgitt av IFC Midnight for begrensede kinoer og var også tilgjengelig som video on demand 28. august 2020.

Handlingen i filmen indikerer at filmen Celsius foregår i de snødekte fjellene i Norge, men ifølge Heraldtribune ble de fleste scenene tatt i en isbil. I følge den samme portalen ble filmen faktisk spilt inn kronologisk over en 24-dagers periode ettersom produsentene ønsket at den mannlige hovedrollen skulle vokse skjegg over tid, og dette ga også paret på skjermen tid til å trene og diett under fritiden. dager i uken, slik at de går ned i vekt for sin rolle. Filmskaperne dro imidlertid til Norge for å filme noen eksteriørscener av filmen, mens resten av tiden filmet de i New York.

Filmen viser historien til et ungt norsk par ved navn Matthew og Naomi som overlevde denne ulykken i 2002. Naomi er også vist å være gravid i 8. måned i denne filmen. Filmen byr på en tilstrekkelig mengde elementer til at seerne kan bli trukket til filmens handling. Kritikere ga den imidlertid en poengsum på 46 av 100 på Metacritic, mens på Rotten Tomatoes fikk filmen en poengsum på 5,73 / 10 og en godkjenningsvurdering på 40%.

LES OGSÅ | Hvor ellers har du sett Emma Corrin spille Diana i «The Crown sesong 4»?

LES OGSÅ | Hvem er Elliot Page? Her er alt du trenger å vite om «Umbrella Academy»-skuespilleren

Få det siste Underholdningsnyheter fra India og rundt om i verden. Følg nå favoritt-TV-kjendisene og TV-oppdateringene dine. Republic World er din one-stop-destinasjon for trender Bollywood nyheter. Følg med i dag for å holde deg oppdatert med alle de siste nyhetene og overskriftene fra underholdningsverdenen.

Related Videos

Leave a Comment