Home » Eoin Morgan innrømmer Englands skader favoriserer New Zealand T20-VM | T20-VM 2021

Eoin Morgan innrømmer Englands skader favoriserer New Zealand T20-VM | T20-VM 2021

by Liv Ullmann

Eoin Morgan sa at det å slå New Zealand i onsdagens T20-VM-semifinale «ville være en virkelig suksess» gitt skadene som tvang fem nøkkelspillere til å forlate laget hans og den taktiske revisjonen i siste øyeblikk som ble pålagt ham etter at Jason Il. Roy trakk seg tilbake. Mandag med en muskelrift i leggen.

Morgan bekreftet at «innen gruppen har vi tatt en avgjørelse» om hvem som skal åpne serven med Jos Buttler, og uten å identifisere den valgte spilleren sa han at valget ikke var vanskelig. Han sa imidlertid at ytterligere suksess i denne turneringen ville være desto mer imponerende på grunn av fraværet til Ben Stokes, Jofra Archer, Sam Curran, Tymal Mills og nå Roy.

«Det ville være en veldig sterk representasjon av hva det hvite ball-laget har oppnådd siden 2015,» sa Morgan. «Vi fikk en smakebit på det [depth] i løpet av sommeren vår da vi måtte bytte ut 15 spillere mot Pakistan og de endte opp med å slå Pakistans sterkeste ODI-lag 3-0. Jeg synes det var bra [demonstration] av neste generasjon engelske cricketspillere.

«Jeg tror det er et kompliment til garderoben og alle spillerne og kanskje mer støtteapparatet og trenerteamet, som skaper et miljø der unge spillere kan komme inn og trives. Det så ut til å fungere for oss en stund. Vi har alltid snakket om å ha styrke dypt inne i teamene våre. Men hvis du ikke angir det riktige miljøet, spiller det ingen rolle hvilken XI du velger.»

New Zealands kaptein Kane Williamson la også vekt på dybden av talent til Englands disposisjon da han ble spurt om de savnede spillerne. «Jeg tror en av styrkene til det engelske laget er dybden de har klart å produsere over en periode,» sa han. «Etter å ha tilbrakt litt tid i Birmingham Phoenix og vært litt involvert i The Hundreds, kan du se at det er en enorm mengde talent. De er fortsatt et veldig sterkt lag som spilte utmerket cricket.

Siden verdensmesterskapet i 2015, 50 over-turneringen der New Zealand slo England med åtte wickets med mer enn 37 over i reserve, har nasjonene møtt hverandre ved 2016 World T20, 2017 ICC Champions Trophy og to ganger ved 2019 ODI World Cup , med England som seiret ved alle anledninger, inkludert i finalen.

The Spin: Registrer deg og motta vår ukentlige cricket-e-post.

«Vi spilte det flere ganger. Vi har hatt noen virkelig gode kamper i veldig gode serier, «sa Williamson.» Utviklingen til Englands hvitball-lag har vært betydelig i flere år. Som et kollektiv spiller de veldig god cricket. Vi vet at det er en god cricket. utfordring vi ser frem til.

«Dette formatet er ustadig i sin natur, og begge lag vil prøve å yte sitt beste og hva som vil bli til slutt. Vi gjør det ganske bra og ser på at England har gjort noe veldig likt, så det burde bli et veldig bra løp.»

Related Videos

Leave a Comment