Home » England Kvinnene møter Nord-Irland, Østerrike og Norge i den gunstige gruppen

England Kvinnene møter Nord-Irland, Østerrike og Norge i den gunstige gruppen

by Russell Crowe

T.Det engelske kvinnefotballlaget vil i dag oppdage gruppespillmotstandere ved neste års EM.

Turneringen arrangeres i England neste sommer, og trekningen finner sted her i Manchester om kort tid. Åpningskampen i konkurransen vil være på Old Trafford, med finalen på Wembley. Åtte mindre baner brukes til de fleste kampene, inkludert Premier League-baner i Brentford, Brighton og Southampton.

England har aldri vunnet EM, men de tror kanskje det aldri har vært en bedre sjanse. Ikke bare spiller de hjemme, men blir nå administrert av Sarina Wiegman, treneren som ledet Nederland til tittelen i 2017.

Hvordan trekningen fungerer

I hver gruppe vil et lag bli valgt fra hver av de følgende avstemningene. Som vertskap ble England plassert i pott 1 med de beste europeiske lagene.

Pott 1: England, Tyskland, Frankrike, Nederland

Pott 2: Sverige, Spania, Norge, Italia

Pott 3: Danmark, Belgia, Sveits, Østerrike

Pott 4: Island, Russland, Finland, Nord-Irland

Hvordan turneringen fungerer

Gruppespillet er organisert i fire grupper på fire. De to første klassifiserte i hver gruppe går inn i kvartfinalen. Gruppespillet finner sted fra 6. til 18. juli. Kvartfinalene går fra 20. til 23. juli. Semifinalene arrangeres 26. og 27. juli, med finalen 31. juli.

Hvor spiller England?

Som vertskap er de engelske gruppescenene allerede kjent. De er på Old Trafford 6. juli, Brighton and Hove Community Stadium 11. juli og St Mary’s Stadium i Southampton 15. juli.

Related Videos

Leave a Comment