Home » En dag før avreise: Kölns karnevalsprins testet positivt – triumvirat avlyser alle opptredener – bekjent

En dag før avreise: Kölns karnevalsprins testet positivt – triumvirat avlyser alle opptredener – bekjent

by Edvard Munch

Den bayerske helseministeren er skeptisk til mulige vaksinasjonskrav

Bayerns helseminister Klaus Holetschek (CSU) er skeptisk til et mulig krav om koronavaksinasjon: «Tvangsvaksinasjon utløser alltid motstand», sa politikeren onsdag. Ikke desto mindre erklærte han, spesielt fra helseinstitusjoner, at han hørte flere og flere forespørsler om obligatorisk vaksinasjon «for best mulig beskyttelse av svært sårbare innbyggere». Delstatsregjeringen vil fortsette å håndtere dette problemet intensivt, som ikke er uten problemer.

Holetschek sa at han kunne forstå at «mange vaksinerte borgere er lei av at en del av befolkningen ikke ønsker å bli vaksinert». Ikke desto mindre, foreløpig, fortsetter statlige myndigheter å stole på overtalelse i stedet for forpliktelser. Likevel er det «veldig tydelig» for ham: «Vaksinasjon er ikke en privatsak!» Vaksinasjon er hjørnesteinen i «å få slutt på pandemien og enhver innbygger må gjøre sitt». Han oppfordret også alle vaksinerte til å snakke med bekjente og venner, gi informasjon og fremme vaksinasjon.

I lys av det nåværende antallet forurensninger, anbefaler Holetschek den største forsiktighet og tilbakeholdenhet under arrangementer som familiefeiringer, julemarkeder eller Martins feiringer: – Den nåværende situasjonen er mer enn bekymringsfull. «Intensivavdelingene er mer og mer fulle:» Så jeg kan bare appellere til alle innbyggere: vær forsiktige og forsiktige! «Holetschek:» Unngå unødvendig kontakt! Og fremfor alt: bli vaksinert! «(Epd)

Related Videos

Leave a Comment