Home » En amerikansk kreftpasients siste ønske sletter 16 millioner dollar i medisinsk gjeld

En amerikansk kreftpasients siste ønske sletter 16 millioner dollar i medisinsk gjeld

by Edvard Munch
  • Av Madeline Halpert
  • BBC News, New York

Bildekilde, Instagram/McIntyre Family

Legende,

Casey McIntyre skrev: «Hvis du leser dette, er jeg død»

En kvinne i New York som døde av eggstokkreft samlet inn nok penger til å betale ned millioner av dollar i andres medisinske gjeld.

I et innlegg på sosiale medier hun la ut etter hennes død, ba Casey McIntyre (38) sine følgere vurdere å donere til saken hennes.

Hun sa at hun planlegger å betale ned andres medisinske gjeld som en måte å feire livet hennes på.

Hun skrev på sosiale medier: «Hvis du leser dette, er jeg død.»

«Jeg elsket dere av hele mitt hjerte, og jeg lover dere, jeg visste hvor dypt elsket jeg var…for å feire livet mitt, gjorde jeg ordninger for å betale ned andres medisinske gjeld, og deretter ødelegge gjelden.»

Hun la til at hun var heldig som hadde tilgang til medisinsk behandling av høy kvalitet mens hun kjempet mot stadium fire eggstokkreft og ønsket at andre skulle ha det samme.

Fra fredag ​​kveld hadde McIntyre og familien hans samlet inn mer enn $160 000 (£128 000) til kampanjen hans med non-profit RIP Medical Debt. Organisasjonen betaler ned en dollar med medisinsk gjeld for hver donert krone, noe som betyr at McIntyres kampanje hjalp til med å slette $16 millioner i ubetalte medisinske regninger.

Ifølge estimater fra KFF, en ideell helseforskningsorganisasjon, er så mange som 100 millioner amerikanere bekledd med medisinsk gjeld.

Bildekilde, Instagram/McIntyre Family

I innlegget på sosiale medier som kunngjorde hans egen død, inkluderte McIntyres familie en lapp om at de ville ha en minnemarkering og «gjeldsjubileum» i Prospect Park i New York i desember, hvor de ville feire livet hans ved å anonymt kjøpe og tilgi andres medisinske gjeld. .

McIntyre, en bokutgiver, begynte behandling for eggstokkreft i 2019 og døde søndag. Hun etterlater seg ektemannen og en 18 måneder gammel datter.

I følge innlegget hennes tilbrakte hun de siste fem månedene av livet på hospice hos venner og familie i Virginia, Rhode Island og New York, ganger hun kalte «magiske».

I en jobb på X, tidligere kjent som Twitter, sa ektemannen Andrew Rose Gregory: «Casey. Vi elsker deg, vi savner deg, du er borte, du er med oss, vi vil lete etter deg overalt <3".

Related Videos

Leave a Comment