Home » Elopak ønsker nye lag velkommen til Marokko og Saudi-Arabia

Elopak ønsker nye lag velkommen til Marokko og Saudi-Arabia

by Siv Jensen

Etter oppkjøpet la Elopak til lokale produksjonsanlegg Marokko Og Saudi-Arabia til sitt eksisterende omfattende globale nettverk, som allerede inkluderer kunder i 70 land. Samtidig er den årlige produksjonskapasiteten økt med mer enn 2,5 milliarder kartonger, for å støtte selskapets ambisjon om å møte den økende etterspørselen etter bærekraftige emballasjeløsninger.

Arrangementet fant sted i Casablanca, Marokko og inkluderte en klippeseremoni, en omvisning på produksjonsanlegget og en formell lunsj. Næringsministeren var til stede på arrangementet Riad Mezzour Og av Norge Ambassadør i Marokko Sjur Larsen.

Kommenterer hendelsen, administrerende direktør i Elopak Thomas Kormendi sa: «Vi er glade for å offisielt ønske teammedlemmene velkommen Marokko Og Saudi-Arabia til samfunnet. Vi ser frem til å jobbe tett sammen og er spente på mulighetene som finnes for oss til å tilby bærekraftige emballasjeløsninger som en del av et større og bedre team med en styrket posisjon i MENA-regionen.»

av Norge Ambassadør a Marokko, Sjur Larsenhan kommenterte også anledningen og sa: «Jeg er glad for å se Elopak investere i Marokko gjennom dette oppkjøpet. Håper å se flere norske bedrifter komme for å gjøre forretninger Marokko og å investere. Det er mange muligheter i Marokkoog også for norske bedrifter som ønsker å utforske mulighetene for å få tilgang til nye markeder i Afrika og Midtøsten

Kjøpet av Naturepak Beverage er en del av Elopaks vekststrategi, som styrker sin posisjon i MENA-regionen som viser et stort potensial. Etter å ha listet opp Oslo børs i 2021, ønsker Elopak å utnytte sin sterke merittliste, økende geografiske fotavtrykk og investering i bærekraftsfokuserte innovasjoner for å oppnå organisk vekst på 2-3 % årlig. Det forfølger nye forretningsmuligheter i både tradisjonelle og ikke-tradisjonelle segmenter, samt driver konverteringen fra plast til kartong.

Om Elopak

Elopak er en ledende global leverandør av kartongemballasje og fylleutstyr. Selskapets ikoniske Pure-Pak®-kartonger er laget av fornybare, resirkulerbare og bærekraftige materialer, og gir et naturlig og rimelig alternativ til plastflasker som passer inn i en sirkulær økonomi med lavt karbon.

Grunnlagt i Norge i 1957 ble Elopak notert på Oslo Børs i 2021. I dag sysselsetter det 2700 personer og selger over 14 milliarder kartonger i året i mer enn 70 land.

Elopak er en UN Global Compact-deltaker med EcoVadis platina-rating og har vært karbonnøytral siden 2016. For mer informasjon, gå til elopak.com eller følg oss @Pure_Pak på Twitter og @Elopak på LinkedIn.

bilde – https://mma.prnewswire.com/media/1814825/Elopak_Marocco.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1677938/Elopak_Logo.jpg

KILDE Elopak

Related Videos

Leave a Comment