Home » Edinburgh lufthavn vil ønske nye Loganair direktefly velkommen til Norge

Edinburgh lufthavn vil ønske nye Loganair direktefly velkommen til Norge

by Siv Jensen

Edinburgh lufthavn har ønsket nye flyreiser velkommen til Norge med det skotske flyselskapet Loganair.

Fra denne uken tar den etterlengtede returen av direktefly fra Edinburgh lufthavn til Bergen og Stavanger av når Loganair gjenoppliver populære tjenester for å koble Skottland til Norge igjen.

De to direkterutene fra Edinburgh til Stavanger og Bergen ble relansert for første gang av pandemien og markerer også flyselskapets første internasjonale ruter fra Edinburgh lufthavn siden 2019.

LES MER – Spania advarer skotske turister som bøter på £85 000 «utdelt av politiet»

De nye rutene vil bestå av tre ukentlige avganger til hver destinasjon.

Fly fra Edinburgh til Stavanger tar av på tirsdager, torsdager og søndager. Fly til Bergen, Norges nest største by, tar av på onsdager, lørdager og søndager.

Andre flyvninger fra Aberdeen til Oslo Gardermoen starter også i september for å styrke forbindelsen mellom landene ytterligere.Få alle de siste nyhetene og overskriftene fra Edinburgh, Fife og Lothian sendt rett til innboksen din to ganger om dagen ved å registrere deg for vårt gratis nyhetsbrev.

Fra siste nyheter til siste nyheter om koronaviruskrisen i Skottland, vi vil ha deg dekket.

Morgennyhetsbrevet kommer hver dag før kl. 09.00, og kveldsnyhetsbrevet, manuelt kuratert av teamet, sendes ut kl. 18.30, og gir deg et sammendrag av dagens viktigste historier.

For å registrere deg, skriv inn e-postadressen din i denne lenken her og velg Daglige nyheter.

Kunder i Skottland som ønsker å våge seg videre og utforske Nord-Norge vil få muligheten til å koble seg enkelt opp via Loganairs codeshare-samarbeid med det norske regionale flyselskapet, Widerøe. Flyreiser til disse destinasjonene kan også bestilles på Loganair.it.

Begge rutene drives av et Embraer 145-jetfly og prisene til Bergen og Stavanger starter på £ 99,86 inkludert 15 kg bagasjetillegg og en obligatorisk karbonkompensasjonsavgift som en del av Loganairs bærekraftige flyprogram – GreenSkies.

Kay Ryan, Loganairs Chief Commercial Officer, sa: «Vi er veldig glade for å starte gjenopptakelsen av våre internasjonale tjenester mellom Edinburgh og de norske byene Bergen og Stavanger.

«Når vi begynner å se europeiske reiser styrke seg når sommeren nærmer seg, er det et ideelt tidspunkt å bringe tilbake to tjenester som før pandemien var utrolig populære for både fritids- og forretningsreisende. nyt alt Edinburgh, Bergen og Stavanger har å tilby .»

Kate Sherry, direktør for luftfart ved Edinburgh lufthavn, sa: «Å se disse rutene returnere til Edinburgh med Loganair er ytterligere et bevis på at ting virkelig går i riktig retning mens vi fortsetter vår sterke bedring.

«Returneringen av flere ruter mellom Edinburgh og Norge gjør det mulig for oss å forbedre tilkoblingen for fritids- og forretningspassasjerer fra begge land.

«For oss handler det om å gi passasjerene valgmuligheter, og vi er begeistret over å jobbe med Loganair for å hjelpe folk oppleve alt Bergen og Stavanger har å tilby.»

Stein Ove Rolland, administrerende direktør i Fjord Norge, sa: «Det er veldig positivt at Loganair relanserer sine ruter til Fjord Norge-regionen. Etter en stor pandemi er mange ivrige etter å komme seg ut og utforske igjen, og rutene til Stavanger og Bergen vil gjøre norske fjordopplevelser lett tilgjengelige for skottene.»

Reservasjoner for Loganairs nye rute mellom Stravanger og Edinburgh lufthavn kan gjøres på www.loganair.co.ukved å ringe Loganairs kundekontaktsenter på 0344 800 2855 eller gjennom reisebyråer og reiseadministrasjonsselskaper som bruker alle store globale distribusjonssystemer.

Related Videos

Leave a Comment