Home » Dortmund svarer på påstandene om at Haaland flytter til Man City «nærende»

Dortmund svarer på påstandene om at Haaland flytter til Man City «nærende»

by Ashley Olsen

Borussia Dortmund har avvist rapportene om at Erling Haaland skal flytte til Manchester City, og spillerlisensdirektør Sebastian Kehl sa at klubben ennå ikke har sendt inn noen tilbud.

Den norske internasjonale spissen har blitt tippet til å forlate Bundesliga-laget denne sommeren, med en frigjøringsklausul på €75 millioner (£63m/$83m) som fanger oppmerksomheten til flere store europeere.

City antas å være favoritter til å ta den Leeds-fødte spissen, men når vi snakker om Dortmunds høyprofilerte sammenstøt med Wolfsburg i helgen, har Kehl nå tømt kaldt vann på spekulasjoner om at en avtale er nesten ferdig.

Hva sa Kehl om Haaland-ryktene?

«Nei,» sa Kehl Sky Sport Tyskland på spørsmål om det er lagt inn et bud på den norske internasjonale.

For å utvide de potensielle betingelsene for enhver exit for Haaland, la den tidligere Tyskland-stjernen til: «Vi har en kjent exit-klausul og det er en tidsfrist.

— Vi ønsker en avgjørelse så snart som mulig.

Hva er Haalands frigjøringsklausul?

Med hans 75 millioner euro-merke ser mange på Haaland som en potensiell tyveri i et sommeroverføringsvindu som er satt til å se flere store grep, selv sammenlignet med fjorårets store sagaer som involverer Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Til tross for en avtale frem til 2024, har Dortmund en «gentleman’s agreement» med stjernen om fremtiden hans, som tillater ham å forlate hvis prisen er riktig for klubben.

Imidlertid vil Bundesliga-antrekket også be om et salgsgebyr som vil komplisere potensielle trekk for spissen ytterligere.

Videre lesning

Related Videos

Leave a Comment