Home » Død jente: Mannen skal med vilje ha guidet inn en barneflokk

Død jente: Mannen skal med vilje ha guidet inn en barneflokk

by Russell Crowe

I den fatale trafikkulykken som skjedde fredag ​​i samfunnet Witzenhausen i Nord-Hessen, fanget den 30 år gamle sjåføren med vilje gruppen skolebarn.

Vitne: Aktiv kjørende bevegelse i retning grunnskoleelever

Basert på en sakkyndig forklaring og vurdering, er det en påtrengende mistanke om at mannen «aktivt orienterte seg mot barneskolebarn og følgelig bevisst forårsaket et barns død og skade på flere barn.» sier politiet i Eschwege og aktor i Kassel på mandag med.

Etter det opplyste var vitnet ikke langt fra kollisjonsstedet og lot hendelsen «fremstå i et helt annet lys». Basert på de nye funnene har Kassel påtalemyndighet satt i gang undersøkelser av forræderi drap, forsøk på forræderi, personskade og farlig inngrep i veitrafikken.

Tre jenter påkjørt front mot front av en bil

Sjåføren hadde fanget barneflokken fredag ​​på vei til den lokale barneskolen. Tre jenter ble truffet front mot front av bilen og fikk alvorlige og noen ganger livstruende skader.

En åtte år gammel gutt døde på sykehuset. To jenter på sju og åtte år ble alvorlig skadet. Den 30 år gamle sjåføren fra Witzenhausen, som deretter krasjet i en vegg, ble alvorlig skadet.

Dødssjåføren ankommer psykiatrien

Mannen ble lørdag innlagt på psykiatrisk sykehus etter anmodning fra aktor. Det er mistanke om at 30-åringen lider av en alvorlig psykiatrisk sykdom, og i følge dagens kunnskap kan dette ha vært årsaken til beslutningen om å handle, sa myndighetene. Det er ingen indikasjoner på en ekstremistisk eller terroristbakgrunn.

Related Videos

Leave a Comment