Home » dobbel pakke! Erling Haaland invaderer Sverige

dobbel pakke! Erling Haaland invaderer Sverige

by Roald Amundsen

Erling Haaland slår og slår og slår – fem ganger på fire kamper i inneværende Nations League-sesong. Takket være spissen har Norge beseiret nabolandet Sverige igjen og drømmer nå om større ting.

Norge er fortsatt ubeseiret i Nations League. Takket være superspissen Erling Haaland vant «Lövene» (norsk for «løver») også den andre skandinaviske duellen på en uke mot Sverige.

Til slutt ble det 3-1 (1-0) i Oslo til elleveren til tidligere Köln-trener Stale Solbakken. Det var Norges første hjemmeseier mot naboer på over 40 år.

Laget konsoliderte ledelsen i gruppe B4 i Nations League etter kampdag fire.

Haaland scorer med en heading og fra flekken

Haaland ga laget sitt ledelsen i Oslo med en heading (10. minutt). Etter pause har 21-åringen, som går over fra Borussia Dortmund til Manchester City i juli, økt straffen etter videotester (54.). Haaland har nå 20 mål på 21 landskamper.

Leipzigs Emil Forsberg (63′) korter ned med en høyre for corner, svarer Alexander Sörloth (77′). Victor Gyökeres (90 + 5) klarte å score det svenske målet.